Maine se stabileste programul

Universitatea isi va afla maine calendarul dupa care va evolua in viitorul sezon la Ligii Nationale de handbal masculin. Tragerea la sorti a programului pentru stagiunea 2010/2011 va fi stabilita in cadrul unei sedinte organizate de Federatia Romana de Handbal, gruparea suceveana urmand sa fie reprezentata la acesta intalnire de directorul de marketing al clubului, Bogdan Bulina.

Daca in privinta adversarilor din primele etape, conducatorii “alb-albastrilor” au declarat ca nu au vreo preferinta anume, in ceea ce priveste ziua si ora de disputare a meciurilor din viitorul sezon, Ghervan si Leonard Bibirig vor solicita federatiei de specialitate ca Universitatea sa joace toate partidele sambata de la ora 11, pentru a scapa astfel de oboseala care afecteaza jucatorii in timpul unei deplasari pe timp de noapte.

Am venit cu aceasta propunere deoarece s-au constatat mai multe probleme a echipelor la revenirea acasa dupa disputarea unui meci in cursul serii. O noapte de transport iti creeaza o situatie de disconfort si acest lucru isi pune amprenta mai ales la jucatorii trecuti de 30 de ani. Vom juca toate meciurle sambata, la ora 11 si nu vom accepta sa jucam decat asa cum este stabilit prin regulamentul federatiei. Astfel, avem conditii umane de revenire acasa din orice deplasare, chiar si undeva dintr-un capat de tara“, a explicat managerul Petru Ghervan.

Cu cine ati vrea sa joace Universitatea in prima etapa?

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Maine se stabileste programul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*