Mai tari decat „aerostarii” !

In urma cu cateva momente a inceput meciul amical dintre Aerostar Bacau si Cetatea Suceava. Partida se disputa pe terenul de langa Unitatea Militara din Bacau.

Iata cele doua echipe care se confrunta astazi:
Cetatea Suceava: Rohetki – Feraru, Sevaciuc, Streinu – Suleru, Duman, Onciu, Celpan, Negru – Dumitru, Homneac

Aerostar Bacau: Satco – Mihalache, Adascalitei, Tabarca, Boghian – Gandulescu, Hapiuc, Dragut, Petrea – Munteanu, Dutciuc

Presedintele Dumitru Moldovan nu a ajuns inca la locul de desfasurare al partidei, intrucat in aceste momente trateaza cu conducerea Aerostarului pentru un transfer al lui Sorin Dutciuc. Din cate se pare insa, sansele ca atacantul sa ajunga pe Areni sunt destul de mici.

In minutul 25 al partidei, Aerostar Bacau si Cetatea Suceava se afla la egalitate, scor 0-0. Deocamdata nu s-a contabilizat nicio ocazie importanta in contul celor doua echipe.

0- 1 .Cetatea Suceava termina prima repriza cu un avantaj de un gol. Pentru Cetatea a marcat Adrian Dumitru din pasa lui Ionel Celpan.

Atacantul Cetatii, Adrian Dumitru, a primit cartonas rosu, insa in locul sau a intrat Romaniuc, astfel ca cele doua formatii continua in efectiv complet.

Dupa pauza, in locul lui Mihai Luca, in poarta sucevenilor a intrat “ceferistul” Catalin Pascal.

1-1 Hapiuc a reluat cu capul un corner executat scurt. Negru putea in prealabil sa majoreze avantajul Cetatii insa mingea ridicata peste portar a trecut peste poarta lui Satco.1-2

1-2 Cetatea a revenit dupa doar cateva zeci de secunde in avantaj. Romaniuc a pus latul din 4 metri la o centrare venita de la Celpan.

1-3 Gurita ridica scorul la 3-1 in favoarea Cetatii in urma unei pase in adancime a lui Suleru.

1-4 Romaniuc reuseste dubla in minutul 90 printr-un sut de la 12 metri peste portar.

SCOR FINAL: Aerostar Bacau -Cetatea Suceava: 1 – 4

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mai tari decat „aerostarii” !"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*