Mai puternici

Universitatea va fi mai puternică în acest an faţă de sezonul precedent. Cel puţin aşa susţine ultima achiziţie a “studenţilor”, Mihuţ Pancu.

Clubul Universitatea a organizat în această dimineaţă o conferinţă de presă în care au fost prezentaţi oficial cei doi jucători veniţi de la Reşiţa, Mihuţ Pancu şi Florin Ciubotariu. Primul dintre ei a fost ofertat în această vară de Politehnica Timişoara şi Pandurii Târgu Jiu, însă în cele din urmă a ales să revină în oraşul natal.

“M-am hotărât mai greu, dar important este că am ajuns aici. Am făcut-o în primul rând pentru familie, iar în al doilea rând mi-am dorit să regăsesc plăcerea de a juca. Sper sa fie bine, venirea mea să fie de bun augur pentru echipă şi pentru mine”, a declarat Mihuţ Pancu.

Noua extremă dreapta a sucevenilor consideră că Universitatea a crescut în valoare odata cu transferurile efectuate recent.

“Cred că echipa este mai puternică faţă de anul trecut pentru că au revenit acasă doi jucători cu experienţă în competiţii naţionale şi internaţionale. Sper ca asta să se vadă mai mult în teren decât în spusele noastre”, a anunţat Mihuţ Pancu.

Până acum, Pancu s-a antrenat separat de noii săi colegi din cauza unei uşoare accidentari suferite în vacanţă. Jucătorul va intra în programul normal de pregătire începând cu săptămâna viitoare, atunci când echipa va pleca în cantonament la Gura Humorului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mai puternici"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*