„mai multa eficienta!”

Premiat cu titlul de cel mai bun portar al ultimei editii a Memorialului “Mihai Mironiuc”, Bogdan Pralea a declarat ca nu este interesat sa castige o distinctie similara in turneele din Ardeal, primordial pentru aparatorul buturilor sucevene fiind jocul intregii echipe.

“Imi doresc ca la aceste doua turnee sa reusim sa ne imbunatatim jocul si sa dovedim mai multa eficenta atat in faza defensiva, cat si pe atac. Personal, nu ma intereseaza sa castig vreun premiu individul dupa aceste jocuri. Important este sa joace intreaga echipa si sa ne reuseasca schemele de joc”, a spus Bogdan Pralea.

Colegul sau din poarta “studentilor”, Iulian Andrei considera ca amicalele de la acest sfarsit de saptamana vor aduce un plus de omogenitate in cadrul lotului sucevean.

“Aceste turnee, ca si restul jocuri care vor urma, ii vor ajuta pe jucatorii noi-veniti sa se integreze cat mai bine la echipa. Trebuie sa lucram la coeziunea echipei si de aceea sper ca in urma meciurilor de la Cluj si Turda sa aducem jocul la un nivel ceva mai ridicat decat cel aratat la memorialul de la Suceava”, a spus Iulian Andrei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„mai multa eficienta!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*