„Mai mult nu se putea”

conferinta Rapid Suceava

Bogdan Tudoreanu era gata să-și prezinte demisia din funcția de antrenor principal al echipei Rapid Suceava după eșecul suferit sâmbăta trecută, scor 0-6, pe terenul celor de la Academica Argeș. Tudoreanu și-a asumat întreaga vină pentru rezultatul din Trivale, iar miercuri, într-o discuție purtată cu conducerea clubului, o fost gata să lase loc altuia pe banca tehnică de pe Areni. S-a lovit însă de refuzul președintelui Dumitru Moldovan și al patronului Gabriel Clim, care au decis să meargă cel puțin până în vară pe mâna aceluiași staff tehnic.

“Îmi asum în totalitate eșecul cu Academica. Am făcut cel puțin două greșeli. Una că am disputat acel amical miercuri si a doua că nu am cerut conducerii clubului să facem deplasarea la Pitești cu două zile înainte. Oboseala și-a spus cuvântul, iar vina îmi aparține în totalitate. Într-o discuție pe care am avut-o cu domnii Moldovan și Clim, le-am transmis că, dacă este necesar, pot să aducă pe altcineva să se ocupe de echipă. Mi-au răspuns că, până la finalul campionatului mergem în aceiași formulă, după care vom face o analiză”, a mărturisit Tudoreanu într-o conferință de presă ce a avut loc joi.

“Mai mult nu se putea”, în condițiile în care lotul este decimat de accidentări, iar antrenamentele rapidiștii le fac pe unde apucă, asta a mai încercat să explice Bogdan Tudoreanu. “Personal, eu sunt mulțumit de ce am realizat în acest sezon. În Cupa României am avut un parcurs bun și am ieșit cu capul sus, iar în campionat am stat pe primele trei locuri tot sezonul, o performanță care nu știu dacă în ultimii zece ani a avut-o vreo echipa de fotbal din Suceava. Ținând cont de condițiile pe care le-am avut, iar aici nu mă refer la cele financiare, ci la condițiile de antrenament, atât s-a putut realiza. Și accidentările și-au spus cuvântul. Am avut și putin ghinion. S-au adunat toate. Daca eram toți, rezultatele erau altele”, a spus Ted.

Reclamă lipsa unui teren de antrenament

Atacantul Mircea Negru a semnalat și el lipsa unui teren de antrenament și faptul că rapidiștii n-au mai încasat o primă de joc din luna decembrie a anului trecut. „Nu spune nimeni că toată primăvara nu am avut unde să ne antrenăm. Facem antrenamente pe la Mihoveni. Ar trebui să se pună mai mult accent pe faptul că nu avem un teren de antrenament în Suceava. Noi am atins prima oară mingea abia prin martie, pe când cei de la Voluntari și Academica au fost plecați prin Antalya. Cât timp s-a putut, ne-am bătut de la egal la egal cu ei. S-a văzut și la meciul de acasă cu Voluntari, dacă nu ne furau arbitri și primeam acel penalty, îi băteam. Sperăm ca în aceste meciuri care au mai rămas să demonstrăm că noi am făcut cele 40 de puncte pe care le avem, nu alții. Vă promit că sâmbătă, cu FC Voluntari, va fi un meci foarte frumos. Nu ne mulțumim cu un egal. Ne dorim să câștigăm, să arătăm că într-adevăr merităm să fim pe locul 3 în clasament”, a spus Negru.

Negru: “Sunt băieți care vin din alte părți să facă foamea la Suceava”

Mircea Negru a adus în discuție și problema primele de joc restante pe care el și colegii lui le au de încasat. “Mai este o problemă. Noi nu am luat o primă din luna decembrie. Salariile sunt cele mai mici din serie. S-a pus accentul pe prime mai mari. Asta era motivația fiecărui jucător: să ia prima de joc. În schimb, nu s-au putut achita aceste prime pentru că nu au venit banii de la Primărie. Noi am înțeles, dar contează și treaba asta. Una este să câștigi astăzi, iar săptămâna viitoare îți iei prima de joc și alta este să câștigi un meci și să nu știi dacă mai iei vreo primă. Ar trebui să facă altfel bugetul. Să nu stăm din decembrie până în mai fără bani. Sunt băieți care vin din alte părți să facă foamea la Suceava”, a precizat golgheterul Rapidului.

La rândul său, revenit de curând după o accidentare, mijlocașul Dragoș Sfrijan a declarat că, în ciuda problemelor financiare, rapidiștii pot scoate trei puncte din întâlnirea de sâmbătă cu liderul seriei FC Voluntari. “În turul campionatului, când era stabilitate, am scos atâtea puncte. Echipele veneau cu frică la Suceava să nu ia multe goluri. Conducerea nu are nicio vină că banii de la primarie nu au venit. Sunt un grup bun, știm sa ne mobilizăm la meciurile importante și chiar cred că vom obține cele trei puncte cu Voluntari”, a declarat Sfrijan.

COMENTARII:

2 Comentarii la "„Mai mult nu se putea”"

  1. pt Ted Moldovan si Clim | 26 aprilie 2015 at 14:52 | Răspunde

    Chiar nu vede nimeni ca sunt atacanti buni la Pojorata ? Atacantul Rus e peste ce avem noi acum la Rapid ! Plus Buhacianu ! De atacanti avem nevoie ! Am facut in tur multe puncte datorita lui Matei ! Daca nu era el acum jucam pentru evitarea retrogradarii ! Poate a observat si conducerea Rapidului ca in atac suferim cel mai mult !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*