Mai mulţi bani de la C.J.?

Problemele cu care se confruntă echipa locală de handbal au început să pună pe gânduri suporterii suceveni şi nu numai. Consilierul judeţean, Ovidiu Milici, propune suplimentarea fondurilor pe care Consiliul Judetean le-a alocat Universităţii.

Ideea că Universitatea va deveni dintr-o finalistă de cupă europeană, o simplă echipă de pluton, îngrijorează tot mai multă lume. Consilierul judeţean, Ovidiu Milici, a afirmat că în ciuda sumelor mari promise de administraţia locală şi cea judeteană, în contul clubului sucevean au ajuns puţini bani.

“Din 10 miliarde de lei vechi pe care Primaria Suceava le-a promis echipe de handbal, in contul acestei au intrat doar 5. De la Consiliul Judetean Suceava din 7 miliarde, au intrat doar 3,5.”, a spus Ovidiu Milici.

Pentru a remedia cât de cât situaţia grea în care se află Universitatea, Ovidiu Milici, propune ca administraţia judeţeană să contribuie cu mai mulţi bani la bugetul echipei de handbal.

“In urmatoarea sedinta a Consiliului Judetean, vom initia un proiect de hotarare prin care vom cere rectificarea bugetului propriu cu suma de 7 miliarde, bani care sa ii destinam sustinerii echipei de handbal CS Universitatea Suceava. In conditiile in care sunt bani pentru a cara tot felul de oale cu galuste si tot felul de dihanii impaiate prin toata Europa, cred ca se vor gasi bani si pentru aceasta echipa fanion a judetului.”, a conchis consilierul judetean.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *