Mai au de primit două miliarde

Situaţia financiară la echipa locală de handbal nu se prezintă foarte bine. În condiţiile în care Primăria mai are de achitat două miliarde către clubul Universitatea, au început să reapară restanţele financiare către jucători.

Chiar dacă anul fiscal 2010 s-a încheiat, directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan, a primit asigurări din partea primarului Ion Lungu că cele două miliarde rămase neachitate din 2010 vor fi virate în contul clubului în perioada următoare. Până atunci, Petru Ghervan speră ca jucătorii săi să dea dovadă de clemenţă.

“Deocamdată lucrurile sunt în ordine la club, chiar dacă mai sunt câteva restanţe salariale. În condiţiile acestea, deosebit de grele, domnul primar, personal, încearcă sa rezolve achitarea întregului contract de anul trecut. Vom avea o întâlnire săptămâna viitoare şi vom vedea cum stau lucrurile. Ştim că sunt probleme mult mai mari decât cele legate de sport şi sper ca şi jucătorii să înţeleagă acest lucru”, a anunţat Petru Ghervan.

Conducătorii clubului Universitatea se vor întâlni în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie în perioada 17-19 ianuarie. În cadrul întrevederii se va decide bugetul pentru 2011, lotul de jucători şi obiectivele pentru anul următor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mai au de primit două miliarde"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*