„Magiun” revine duminică pe stadionul Areni în calitate de adversar al Forestei

Marin Barbu revine la sfarsitul acestei saptamani pe Areni. O va face in calitate de adversar al Forestei, din postura de director tehnic al echipei Juventus Bucuresti, formatii ce au meci direct, duminica, de la orele 13.00.

Artizan al unei promovari cu Foresta, in urma cu 16 ani, “Magiun” a asistat la meciul pe care “galben-verzii” l-au disputat duminica trecuta la Sfantu Gheorghe. Nu a avut insa ce sa vada la echipa suceveana, in conditiile in care Sepsi s-a impus cu scorul de 6-1. “Nu am putut sa-mi fac o idee despre jocul Forestei, tinand cont de starea terenului de la Sfantu Gheorghe. Cred ca a fost mai degraba un accident. Foresta nu e genul de echipa care sa mai primeasca sase goluri intr-un meci”, a declarat Marin Barbu.

“Magiun” anticipeaza un meci deschis oricarui rezultat pe Areni. “Nu ne asteapta un joc usor la Suceava. Foresta va arata cu siguranta o alta fata decat cu Sepsi. Meciul de duminica este o buna oportunitate pentru jucatorii suceveni sa se reabiliteze in fata suporterilor. Putem sa batem pe Areni, dar nu va fi usor”, a spus actualul director tehnic al gruparii din Colentina, care a vorbit si despre publicul sucevean. “Nu avem nici pe departe numarul de spectatori pe care il are Foresta la meciurile de pe teren propriu, dar nu cred ca vom fi primiti cu ostilitate de publicul de pe Areni. Stiu ca, cel putin eu, sunt apreciat la Suceava. In plus, suntem o echipa civilizata, care incearca sa joace fotbal”, a adaugat Marin Barbu.

Antrenorul in varsta de 58 de ani a dezvaluit si secretul prin care nou-promovata Juventus Bucuresti a ajuns sa fie lider in Liga a II-a, cu 11 victorii in 15 meciuri si un golaveraj de invidiat: 32-3. “Am facut o selectie buna in pauza de vara si avem stabilitate la echipa. Jucatorii sunt cu salariile la zi, avem contracte individuale si un staff foarte bun odata cu cooptarea in functia de presedinte a domnului Chivorchian. In vara, nu ne-am propus neaparat sa fim pe primul loc, dar acum, aproape de jumatatea sezonului, se pare ca avem o sansa foarte mare sa promovam.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *