“Magiun” nu crede în șansele Forestei la promovare

Marin Barbu nu crede în șansele de promovare ale Forestei, chiar dacă actualul sezon al Ligii a III-a se va încheia pe teren. Diferența de șapte puncte față de primul loc și lipsa de experiență a conducerii de pe Areni îl determină pe “Magiun” să creadă că Aerostar a scăpat deja în câștigătoarea Seriei I. “Ştiți care este diferența dintre Foresta și Aerostar? La Bacău există un conducător (n. r. Voicu), care se ocupă de foarte mult timp de sportul ăsta și este uns cu toate alifiile. Are ochi la jucători, dar și foarte multă șmecherie. Cei de acolo nu sunt proști. Dacă ai șapte puncte avans și pierzi promovarea, atunci trebuie să te lași de fotbal. Dacă câștigam la Liești, șansele de promovare erau mai mari. Așa…”, a declarat fostul antrenor al Forestei de la începutul anilor 2000.

Marin Barbu a vorbit și despre actuala conducere manageriala de pe Areni, căreia i-a dat și un sfat. “Foresta are neșansa să aibă doi conducători tineri, fără experiență. Cu toată bunăvoința lor, este foarte greu să facă lucrurile să meargă, când nu au bătrân pe lângă ei. De exemplu, Florin Cristescu vine din fotbal și ar trebui băgat mai mult în seamă”, a adaugat “Magiun”.

Înainte de întreruperea campionatului, Foresta ocupă locul 2 în clasamentul seriei întâi, la șapte puncte în urma liderului Aerostar.

Conform planurilor FRF, Liga a III-a s-ar putea relua în primul weekend din iunie, asta în cazul în care echipelor li se va permite să revină la antrenamente imediat după data de 15 mai, când se va ridica starea de urgență.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close