Macovei, campion la 1.500 m

Bogdan Macovei s-a intors cu doua medalii de la Campionatul National de Juniori II, competitie gazduita la finele saptamanii trecute de sala complexului “Lia Manoliu” din Bucuresti. Atletul sucevean a obtinut cel mai prestios rezultat in proba de 1.500 de metri, unde a devenit campion national dupa ce a castigat cursa cu timpul de 4 minute, 5 secunde si 31 de sutimi, la aproape patru secunde in fata urmatorului clasat. Macovei si-a dublat numarul medaliilor in proba de 800 de metri, unde a cucerit bronzul, dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de 1 minut, 56 de secunde si o zecime, la fotofinish cu primii doi clasati.

Cu aceste rezultate, sportivul pregatit de Erzilia Tampau a ajuns la o cota de patru medalii castigate la intrecerile nationale de sala din 2012, dupa ce, in urma cu doar doua saptamani, a mai cucerit un argint si un bronz, in probele de 1.500, respectiv 800 de metri, din cadrul Campionatul National de Juniori I.

In alte doua probe din cadrul Campionatului National de juniori II, atletii locali au ratat la mustata podiumul prin Ioana Pascar (Lps Suceava) si Otilia Strutinschi (Css Gura Humorului), care au terminat pe locul 4 in probele de 1.500 de metri, respectiv 800 de metri. Editia din acest an a Campionatului National indoor pentru juniori II a reunit la start peste 400 de atleti de la 89 de cluburi din intreaga tara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Macovei, campion la 1.500 m"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*