Macovei a confirmat din nou

Bogdan Macovei a confirmat o dată în plus că este unul dintre cei mai valoroşi tineri atleţi suceveni. Sportivul pregătit de Erzilia Ţâmpău a reuşit să ia două medalii de argint la Campionatele Naţionale pentru juniori II.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti, au avut loc Campionatele Naţionale pentru juniori 2. Judeţul Suceava a fost reprezentat de 13 sportivi, din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Fălticeni şi Suceava. Cele mai bune rezultate le-a avut Bogdan Macovei de la CSM Suceava. Deşi este junior 3, atletul sucevean s-a descurcat foarte bine în compania concurenţilor săi mai mari, reuşind să termine pe locul doi atât proba de 800 de metri, cât şi cea de 1.500. Mai mult, Bogdan Macovei a realizat un nou record naţional la categoria juniori 3, în proba de 1.500 de metri. În urma acestor rezultate, atletul sucevean şi-a asigurat prezenţa în lotul României pentru Balcaniadă.

Delegaţia suceveană s-a întors şi cu 3 medalii de bronz de la Campionatele Naţionale. Atleţii care au ocupat ultima poziţie a podiumului au fost Marius Hascioschi la 5.000 de metri, Iulian Romas la 800 de metri şi Alex Lucanu la 400 de metri.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *