„Ma voi consulta cu galeria”

In aceasta dupa-amiaza, la Stadionul Areni a avut loc o intalnire de gradul 0 la care au participat primarul Ioan Lungu, presedintele Cetatii Dumitru Moldovan, antrenorul Ioan Radu, capitanul echipei Andrei Rohetki si aproximativ 20 de suporteri.

Timp de o ora, edilul sef al urbei le-a prezentat celor prezenti modul in care isi indreapta atentia asupra clubului din Areni, precizand ca “Zilnic, 10% din timp mi-l dedic clubului Cetatea”.

In dialogul cu suporterii, Lungu a mai afirmat ca singurul lucru pe care si-l reproseaza, referitor la Cetatea, este lipsa unei comunicari cu galeria: “Consider ca mi-am facut datoria ca primar fata de club. Tot ce am sa-mi reprosez este ca, din lipsa de timp, nu m-am intalnit cu galeria pana acum. Vreau ca de acum inainte sa avem o intalnire lunara si in mod sigur nu voi mai lua nicio decizie importanta la Cetatea fara a ma consulta si cu galeria. Indiferent daca vom retrograda sau nu, Radu va ramane antrenor. El are intreaga responsabilitate asupra echipei”.

De partea cealalta, suporterii au pus in discutie situatia din clasament a echipei, lipsa unui teren bun de antrenament si numarul mic de mingi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Ma voi consulta cu galeria”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*