„Ma bucur pentru HCM”

Bodan Soldanescu a salutat calificarea HCM-ului in optimile Ligii Campionilor. Fost component al campionei timp de 6 ani, “Budi” spune totusi ca nu regreta ca a plecat de pe litoral.

“Este un rezultat foarte bun pentru handbalul romanesc. Ma bucur pentru ei. Regret doar ca nu ne-am calificat atunci cand jucam si eu la ei, dar nu imi pare rau ca nu sunt acolo”, a declarat Bogdan Soldanescu.

“Budi” a comentat si sansele fostei sale echipe in fata maghiarilor de la MKB Veszprem: “Sanse sunt. Si ei si Veszprem pornesc la inceput cu sanse egale, dar le va fi foarte greu. Nu au cazut cu Ciudad Real, Barcelona sau Kiel, echipe care practic iti lasa sanse foarte putine.”

Cat priveste jocul cu CSM Satu Mare, Bogdan Soldanescu este destul de optimist.

“Este clar ca pentru noi exista doar varianta victoriei. Nu avem voie sa facem pasi gresiti pentru a ne indeplini obiectivul. Satu Mare este o echipa care, daca o lasi sa isi faca jocul, iti poate crea probleme. Tinand cont insa de valoarea noastra individuala si ca forta a echipei vom castiga sambata”, a mai spus jucatorul Universitatii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Ma bucur pentru HCM”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*