Luptătorii suceveni s-au întors cu nouă medalii de la Călărași

Luptătorii suceveni s-au remarcat la Cupa României sub 15 ani, competiție care s-a desfășurat la Călărași. Sportivii de la cluburile CSM Bucovina Rădăuți, CSȘ Rădăuți, LPS Suceava și Academia Sportivă Ghedeon Ipotești au câștigat nu mai puțin de nouă medalii.

Sportivii pregătiți de Florin Rusu și Robert Bighei la CSM Bucovina Rădăuți au câștigat cinci medalii la Cupa României la lupte greco-romane pentru juniori sub 15 ani. Alexandru Lungu, la categoria 57 kilograme, Mihai Iordăchiță, la 62 kilograme, și Robert Cuciurean, la 75 kilograme, au urcat pe prima treaptă a podiumului. Gabriel Lungu a luat argintul la categoria 44 kilograme, iar Vlăduț Scheul bronzul la categoria 38 kilograme. În urma acestor rezultate, CSM Bucovina Rădăuți s-a clasat pe prima poziție în întrecerea pe echipe.

În întrecerea feminină Clubul Sportiv Școlar Rădăuți a avut două reprezentate pe podium. Sofia Ioan Rusu a câștigat bronzul la categoria 50 kilograme, iar Diana Nicoriuc a reușit aceeași performanță la categoria 66 kilograme.

Cosmin Polocoșer, sportiv antrenat de Andrei Bolohan la LPS Suceava, s-a clasat pe locul al treilea la categoria 68 kilograme.

Cosmin Polocoșer
Cosmin Polocoșer

Competiția de la Călărași a adus prima medalie națională pentru Academia Sportivă Ghedeon Ipotești. Darius Nechita, sportiv antrenat de Laurențiu Bolohan și Dan Gontaru, a reușit să câștige bronzul la categoria 85 kilograme.

Darius Nechita
Darius Nechita
Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *