Luptătorii suceveni au cucerit şase medalii la Cupa României pentru cadeţi

Luptatorii suceveni s-au intors cu sase medalii de la prima editei a Cupei Romaniei pentru cadeti, competitie ce avut loc la finalul saptamanii trecute la Targoviste, in prezenta a 150 de sportivi. Performerul delegatiei sucevene a fost Adrian Agache, luptatorul legitimat la LPS Suceava ocupand primul loc la categoria 76 de kilograme. Teodor Chira, un alt sportiv pregatit de antrenorul Valerica Gherasim, a luat medalia de argint la categoria 100 de kilograme.

Alti doi luptatori de la LPS, antrenati de Andrei Bolohan, este vorba de Marian Hangalet si Tudor Ursachi, au cucerit medaliile de argint la categoria 50, respectiv 58 de kilograme. CSM Suceava a urcat in doua randuri pe ultima treapta a podiumului prin Bogdan Pop (46 kilograme) si Mihai Caldararu (69 kilograme), cei doi sportivi fiind antrenati de Daniel Ciubotaru. Gratie celor patru medalii, LPS Suceava a ocupat la final locul 3 in clasamentul pe cluburi.

Daca Pop si Caldararu ar fi concurat pentru LPS, am fi iesit pe primul loc in clasamentul pe echipe. Medaliile cucerite la Targoviste dovedesc inca o data valorea scolii sucevene de lupte. Chiar am fost felicitati de oficiali, de arbitri si de antrenorii din tara pentru faptul ca de zece ani LPS Suceava este mereu pe podiumul de premiere la competitiile nationale”, a declarat antrenorul Valerica Gherasim, care a tinut sa multumeasca Primariei si Consiliului Local Suceava, Consiliului Judetean Suceava, conducerii LPS Suceava, Inspectoratului Scolar Judetean si celor de la Palatul Copiilor Suceava pentru sprijinul acordat luptatorilor suceveni.

Pentru luptatorii suceveni urmeaza Turneul International de la Timisoara si Memorialul “Constantin Tapirjan”, programat pe 9 decembrie, in sala Unirea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Luptătorii suceveni au cucerit şase medalii la Cupa României pentru cadeţi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*