Luptătorii suceveni au cucerit cinci medalii la ediţia a 8-a a Cupei Ardud

Luptatorii suceveni continua sa colectioneze medalii. Sportivii pregatiti de Valerica Gherasim, Andrei Bolohan si Daniel Ciubotariu au urcat in cinci randuri pe podiumul de premiere la cea de-a VIII-a editie a Cupei “Cetate Ardud”, un puternic turneul international care a adunat, sambata, la Satu Mare, cateva sute de luptatori din România, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Serbia, Ungaria, Slovacia, Croatia, Polonia, Danemarca si Franta.

Performerul delegatiei sucevene a fost din nou Adrian Agache (LPS Suceava), care a confirmat forma buna de la nationale si a castigat la Cupa “Cetate Ardud” medalia de aur la categoria 76 de kilograme. Alti doi sportivi de la LPS Suceava, este vorba de Cosmin Mihalache si Teodor Chira, s-au intors acasa cu medaliile de argint la gat, obtinute la categoriile 73, respectiv 100 de kilograme. Clubul CSM Suceava a urcat pe podium de premiere prin Bogdan Pop si Ioan Balan, care au cucerit bronzul la 46, respectiv 53 de kilograme.

Antrenorii suceveni au tinut sa multumeasca Primariei si Consiliului Local, Consiliului Judetean, conducerii CSM si LPS Suceava, Inspectoratului Scolar Judetean si celor de la Palatul Copiilor din Suceava pentru sprijinul acordat.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *