Luptătorii de la CSM Suceava au obținut patru medalii la Campionatele Naționale de seniori de la Reșița

Luptatorii de la CSM Suceava s-au intors cu patru medalii, doua de argint si doua de bronz, de la Campionatele Nationale de seniori ce au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Resita.

Adrian Agache si Bogdan Pop au devenit vicecampioni nationali dupa ce au ajuns pana in finala la categoria 77, respectiv 55 kilograme, in vreme ce Teodor Chira si Cosmin Mihalache au cucerit bronzul la categoria 130, respectiv 87 de kilograme.

Cei patru sunt pregatiti la CSM Suceava de antrenorii Valerica Gherasim, Daniel Ciubotaru si Andrei Bolohan. 

Rezultatele sunt peste asteptari, noi plecand la Resita cu gandul ca vom lua maximum doua medalii. Asa am avut procentaj maxim. Am participat cu patru sportivi si am luat patru medalii, asta in conditiile in care Agache e la primul an la seniori, iar ceilalti trei sunt inca juniori”, a declarat antrenorul Valerica Gherasim, care a tinut sa multumeasca Primariei si Consiliului Local pentru sprijinul acordat luptatorilor de la CSM Suceava.

Luptatorii suceveni mai au doua concursuri pana la finalul acestui an, este vorba de Campionatul National de Tineret si de Campionatul National de cadeti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Luptătorii de la CSM Suceava au obținut patru medalii la Campionatele Naționale de seniori de la Reșița"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*