Luptă pentru titlul WAKO

Luptătorul sucevean Ionuţ “Pitbull” Atodiresei va lupta pentru titlul mondial WAKO Pro la categoria 64,5 kilograme în gala Local Kombat de la Oneşti, programată în 7 decembrie, după ce a fost desemnat de forul mondial drept challenger obligatoriu pentru deţinătorul centurii, spaniolul Aitor Eguzkiza.

Un veteran al galelor Local Kombat, Ionuţ Atodiresei va lupta pentru titlul mondial WAKO Pro împotriva spaniolului Aitor Eguzkiza, care deţine centura de un an şi jumătate. “Sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Este pentru a doua oară când am şansa să devin campion mondial la profesionişti şi sper ca de data asta să şi reuşesc, mai ales că lupt acasă, în Moldova“, a spus şi cel poreclit “Pitbull”.

La gala din 7 decembrie, unde vor lupta sportivi din 4 ţări, vor fi prezenţi şi o parte dintre cei calificaţi în marea finală Superkombat, programată în 22 decembrie. Gala din Oneşti programează 10 meciuri, dintre care 4 vor fi internţionale, iar alte 5 se vor disputa pentru titlul naţional Local Kombat, sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact, pe card fiind incluse şi două dueluri pe reguli de MMA. Evenimentul programat pe 7 decembrie, de la ora 19:00, va fi transmis pe Sport.ro, iar preţul unui bilet este de 30 de lei.

Exit mobile version