Luptă pentru podium

Divizionara a III-a, Rapid Suceava, va disputa la sfârşitul acestei săptămâni al doilea meci consecutiv pe teren propriu. În cadrul etapei a 5-a, echipa pregătită de Bogdan Tudoreanu primeşte vineri, pe stadionul Areni, vizita formaţiei Petrotub Roman.

Victoria din urmă cu o săptămână în faţa formaţiei CSM Focşani a readus Rapidul în partea de sus a clasamentului. Pentru a se menţine pe podiumul Ligii a III-a, ceferiştii trebuie însă să câştige contra celor de la Petrotub Roman. În sezonul trecut romaşcanii au luptat pentru promovare şi au terminat pe poziţia a III-a. Nici în debutul acutalei ediţii de campionat oaspeţii de vineri nu s-au descurcat rău, înregistrând până acum doar victorii. Pentru meciul cu Petrotub Roman, antrenorul Bogdan Tudoreanu nu va putea conta pe serviciile lui Breniuc şi Spătar, ambii fiind accidentaţi.

Meciul dintre Rapid Suceava şi Petrotub Roman va avea loc vineri, de la ora 17:00, pe stadionul Areni şi va fi arbitrat de Alexandru Samoilă din Focşani. În sezonul trecut, rapidiştii au facut 1-1 la Suceava, iar în retur au pierdut cu 1-2.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Luptă pentru podium"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*