Luptă pentru palmares

CSM Bucovina are programat la sfârşitul acestei săptămâni penultimul meci din Divizia Naţională în faţa propriilor suporteri. Rugbyştii suceveni primesc sâmbătă la “Unirea” vizita formaţiei RC Bîrlad.

Cu o singură victorie în 16 partide, echipa pregătită de Constantin Vlad are programate în perioada următoare ultimele meciuri pe prima scenă a rugby-ului românesc. Începând cu anul viitor, CSM Bucovina va evolua în eşalonul secund, la fel ca şi adversara de sâmbătă RC Bîrlad. Cele două formaţii ocupă ultimele două poziţii în clasamentul play-out şi singurul obiectiv la finalul sezonului îl reprezintă promovarea jucătorilor tineri. Sucevenii speră totuşi să termine campionatul cu fruntea sus, mai ales că partida cu Bîrladul este penultima întâlnire din acest an cu proprii suporteri.

“Întâlnim o echipă bună, cu un puternic pachet pe înaintare și care în mod sigur va fi foarte dornică să-și ia revanșa. Sperăm că băieții noștri vor fi mai motivați și se vor concentra mai bine, astfel încât să ne adjudecăm victoria”, a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Meciul dintre CSM Bucovina şi RC Bîrlad va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, pe terenul din cadrul Complexului Sportiv “Unirea”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Luptă pentru palmares"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*