Luptă pentru Mondiale

Început de an încărcat pentru o parte dintre componenţii echipei a doua a Universităţii. Nedelcu, Sandu şi Târzioru, în frunte cu antrenorul Leonard Bibirig, luptă la sfârşitul acestei săptămâni pentru calificarea la Campionatul Mondial de tineret.

Selecţionata sub 21 de ani a României va participa în perioada 4-6 ianuarie la turneul de calificare, care se va desfăşura la Craiova. În lotul României se regăsesc trei jucători ai Universităţii: Nedelcu, Sandu şi Tîrzioru. Convocat la ultimele acţiuni ale Naţionalei de tineret, Călin Leordean şi-a încheiat luna trecută înţelegerea cu gruparea suceveană şi nici nu face parte din echipa cu care Leonard Bibirig va aborda turneul din Oltenia.

“Tricolorii” se vor bate cu Rusia, Turcia şi Israel pentru singurul loc din Grupa a 7-a preliminară care asigură prezenţa la Campionatul Mondial din Bosnia-Herţegovina. România va debuta vineri, de la ora 18:00, contra Turciei, iar sâmbătă, de la ora 11:30, va întâlni Rusia. În ultimul meci din cadrul turneului, gazdele vor primi replica Israelului, într-un joc programat duminică, de la ora 12:00. Toate meciurile vor fi transmise, în direct, pe Digi Sport.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close