Luptă pe treptele podiumului

Universitatea Suceava primeşte sâmbătă vizita formaţiei HC Odorhei. În cazul unei victorii echipa suceveană îşi consolidează poziţia a treia în clasamentul Ligii Naţionale de handbal masculin şi se apropie la un punct de locul secund.

La nouă zile de la meciul cu Universitatea Cluj, echipa locală de handbal revine în faţa propriilor suporteri cu un nou meci care se anunţă spectaculos. Jucătorii pregătiţi de Leonard Bibirig şi Stelian Bursuc joacă în compania ocupantei locului secund HC Odorhei. În etapa precedentă oaspeţii au remizat acasă cu Universitatea Cluj după un final de meci palpitant. Handbaliştii suceveni au urmărit o repriză din această partidă şi şi-au făcut o primă impresie despre adversarii de sâmbătă.

“Ţinând cont că Odorheiul se afla pe locul al II-lea şansele sunt egale, dar jucăm pe teren propriu şi nu ar trebui să facem paşi greşiţi. Pâna acum am urmarit o repriză din meciul lor cu Universitatea Cluj şi am observat că, deşi au o forţa bună, sunt vulnerabili. Se axează pe interul stânga Rusia, iar pe lângă el joacă foarte bine şi Kuzmanovski cu Mihalcea”, a declarat portarul Universităţii, Bogdan Pralea.

Din păcate, Cristian Bursuc este în continuare indisponibil, iar tehnicienii suceveni vor trebui să improvizeze din nou pe centru. Partida dintre Universitatea Suceava şi HC Odorhei va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în sala LPS şi va fi arbitrată de tandemul Barcan-Ciurea. În turul campionatului harghitenii s-au impus la o diferenţă de patru goluri, scor 28-24.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *