Luptă în 6 pentru ChallengeCUP

Meciul Universităţii din prima etapă a Ligii Naţionale, cu CSM Oradea, se anunţă mult mai greu decât părea la prima vedere. Formaţia de pe Crişul Repede este aproape de câteva transferuri importante şi se anunţă un adversar incomod pentru toate formaţiile din prima ligă.

Următorul sezon al Ligii Naţionale se anunţa mai disputat ca niciodată. HCM Constanţa, UCM Reşiţa şi Pandurii Tg Jiu vor lupta pentru titlu, iar pentru un loc de Cupa Challenge se vor bate nu mai puţin de 6 echipe. Pe lângă Ştiinţa Bacău si Universitatea Suceava, şi-au mai anunţat candidatura pentru Europa, Politehnica Timişoara şi HC Odorhei. Cornel Oţelea şi Valentin Samungi sunt hotărâţi să ducă şi ei echipa capitalei, CSM Bucureşti, în Cupa Challenge şi au pârghiile necesare pentru a-şi atinge obiectivul. Marea surpriză vine însă din Crişana, CSM Oradea fiind foarte aproape de câteva achiziţii importante.

“Avem de gând să aducem 5 jucători, cu doi dintre aceştia suntem înţeleşi sută la sută. Este vorba despre interul stânga Ştefan Birtalan, care a semnat deja şi portarul Ionescu care a fost la Reşiţa. În proporţie destul de mare, poate chiar 90 % vom bate palma cu extrema dreaptă Andrei Cian care trebuie să-şi clarifice situţia cu actualul club şi cu pivotul Robert Ilyeş ambii de la Steaua Bucureşti”, a declarat antrenorul bihorenilor, Tudor Sebastian, pentru www.handbalvolei.ro

Universitatea Suceava va întâlni CSM Oradea pe 4 septembrie, în prima etapă din noul sezon al Ligii Naţionale.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *