Luni se stabileşte ţintarul

Reprezentantii celor 16 cluburi din Liga a 4-a sunt asteptati, lunea viitoare, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, pentru tragerea la sorti a programului meciurilor din editia de campionat 2011/2012.

Noul sezon al Ligii a 4-a va debuta pe 14 august, data de incepere a Ligii a 5-a urmand sa fie stabilita in functie de numarul de echipe care se vor alinia la start pana maine, cand expira termenul de inscriere.

Pana acum, si-au manifestat aceasta intentie echipe precum Vointa Bursuceni, Danalis Zvoristea, Vointa Zvoristea, Minerul Crucea, Steaua Dumbraveni, Bradul Cosna, Avântul Frasin, Bradul Vama, Suhardul Ciocanesti si Bucovina Fundu Moldovei, in vreme ce alte formatii, reprezentante ale localitatilor Stulpicani, Moara, Hârtop, Cajvana, Frumosu si Cacica s-au interesat de conditiile de participare in campionat. In functie de numarul echipelor inscrise, presedintele Ajf Suceava, Aurel Daicu, a precizat ca viitoarea stagiune a Ligii a V-a se va desfasura intr-un sistem competitional cu trei sau patru serii.

Seful fotbalului judetean a mai precizat ca reprezentantii Ajf au efectuat zilele trecute o prima inspectie la stadioanele pe care cele trei nou-promovate, Avantul Volovat, Moldova Draguseni si Turbo Forest Poiana Stampei isi vor disputa jocurile de pe teren propriu in viitorul sezon. In urma acestei vizite, presedintele Aurel Daicu a apreciat ca lucrarile de modernizare a arenelor merg pe un fagas normal.

La terenul din Draguseni mai trebuie amenajat gardul imprejmuitor, in timp ce la Volovat trebuie terminate cabinele, altfel vor fi nevoiti sa joace primele meciuri la Radauti”, a spus Aurel Daicu.

Turbo Forest Poiana Stampei a anuntat ca va evolua in turul campionatului pe stadionul din Vatra Dornei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Luni se stabileşte ţintarul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*