Vino la Cupa Cartierelor!

GazetaSV.ro şi Complexul Sportiv „La Bază” îţi readuc bucuria fotbalului din spatele blocurilor. În perioada 15-24 mai va avea loc ediţia a 7-a a Cupei Cartierelor la fotbal, competiţie destinată tinerilor din municipiul Suceava. Începând din acest an, la Cupa Cartierelor nu au voie să se înscrie jucători seniori din Ligile I, II și III. De asemenea, într-o echipă pot fi cel mult doi jucători din Campionatul Municipal sau cu domiciliul în afara municipiului Suceava.

Observaţii:

► fiecare echipă poate înscrie în competiţie un lot de maxim 10 jucători (6 titulari + 4 rezerve);

► vârsta minimă de participare este 14 ani (impliniti in anul 2015);

► o echipă poate înscrie maxim 2 jucători din afara municipiului Suceava sau din Campionatul Municipal;

► fiecare echipă va reprezenta cartierul de unde are cei mai mulţi jucători în cadrul lotului. De exemplu: dacă dintr-o echipă de 10 jucători, 4 sunt din Burdujeni, 3 din Obcini, unul din George Enescu, unul din Mărăşeşti şi unul din Itcani, echipă respectivă va reprezenta cartierul Burdujeni.

► echipele nu au voie sa contina denumiri comerciale;

► nicio echipă nu îşi poate modifica sau completa lotul de jucători după 12 mai;

► nicio echipă nu îşi poate modifica / completa lotul între faza preliminarilor şi turneul final;

► taxa de inscriere este de 100 de lei / echipă. Taxa va fi achitată la tragerea la sorti;

► fiecare echipă înscrisă va juca cel puţin două meciuri de-a lungul competiţiei;

► la editia din acest a Cupei Cartierelor sunt acceptate echipe din urmatoarele cartiere: Burdujeni, George Enescu, Obcini, Zamca, Centru, Itcani si Marasesti.

Pentru inscrierea unei echipe la Cupa Cartierelor acceseaza formularul de mai jos, completeaza datele si trimite-l pe adresa de mail gazetasv@yahoo.com

Descarca formularul de inscriere apasand aici!

Pentru informaţii suplimentare apelaţi numarul 0732/004568 (Chido)

Cupa Cartierelor 2015 este organizată cu sprijinul urmatorilor parteneri: Invent Vision, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, Asociația Județeană „Sportul pentru toți” Suceava, Look Up Pub, Rai Caffe, Escape Rooms Suceava, Gentlemen’s Barber Shop, NGGS Grupul de Securitate, Suceava Folie Auto, Tuborg, Decathlon, Pro Distribution și Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Competiţia se bucură de un sprijin mediatic important, printre instituţiile mass-media care oferă publicităţii informaţii despre Cupa Cartierelor regăsindu-se Televiziunea Intermedia, Radio Top Suceava, Obiectiv de Suceava, SuceavaLIVE, OrașulSuceava.ro, GazetaSV.ro, SuceavaPeNet.ro şi ForumSuceava.com.

Lansată în urmă cu şase ani de site-ul GazetaSV.ro, Cupa Cartierelor la fotbal s-a dovedit una dintre cele mai populare întreceri sportive organizată la nivelul municipiului Suceava. La primele şase ediţii ale competiţiei au luat parte în total aproximativ 2.300 de participanţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 40 de ani.

Locurile de desfăşurare şi câştigătoarele primelor şase ediţii:

2009 – Iulius Mall – Victoria Areni
2010 – Conacul Domnesc – Victoria Obcini
2011 – Iulius Mall – Railex Burdujeni
2012 – Iulius Mall – Adistal Burdujeni
2013 – Pub Sport Ramiro – Railex Burdujeni
2014 – Iulius Mall Suceava – Old Bucovina Burdujeni/Rai Caffe Obcini

Cupa Cartierelor s-a diferenţiat de celelalte turnee de fotbal pentru amatori prin diversitatea activităţilor din jurul “dreptunghiului verde”:
– rezultate şi fotografii postate LIVE pe internet
– imn oficial
– meciuri de fotbal feminin şi de Bubble Football
– demonstraţii de Freestyle Football
– concursuri interactive pentru spectatori

 afis Cupa Cartierelor 2015

Echipe inscrise:

1. Extrem Burdujeni

2. Bebados George Enescu

3. Drunkards Burdujeni

4. Tiki Taka Burdujeni

5. Viitorul Burdujeni

6. Raioholicii Obcini

7. Cavalerii Nordului Burdujeni

8. Atletic Burdujeni

9. Catalanii Burdujeni

10. Pui de Lei Burdujeni

11. Filadelfia Zamca

12. FC NewBoys Burdujeni

13. Dinozaurii Obcini

14. Burdujeni City

15. Juniorii Burdujeni

16. Galacticii Burdujeni

17. Rangers Burdujeni

18. Stegarii Obcini

19. Galacticii George Enescu

20. Old Bucovina Burdujeni

21. Eco George Enescu

22. F.C.O. Obcini

23. Galacticii Centru

24. Young Boys Centru

25. Juventus Burdujeni

26. Kick Ass Burdujeni

Tragerea la sorti a meciurilor din preliminarii va avea loc miercuri seara, 13 mai, la ora 18.00, la Rai Caffe, in Obcini.

COMENTARII:

41 Comentarii la "Vino la Cupa Cartierelor!"

 1. ce? fara jucatori la municipal ? far echipe de municipal? pai se asteapta cea mai slaba editie din toti anii 🙂

 2. Daniel Vatamanu | 26 aprilie 2015 at 13:20 | Răspunde

  Da. De asta va fi si cea mai frumoasa editie din toti anii! 🙂

 3. daca baietii nu au jucat anul acesta sau chiar returul acesta la municipal au drept de joc ?

 4. Are voie si o echipa din Scheia ?

 5. Penali..Rusine Chido.. Ai transformat o dintr o cupa de traditie in cupa kinder danone.. bataie de joc..eu vin si joc fotbal la municipal dupa 10 ore de munca zilnica si tu ma consideri „profesionist” ?? scuza ma ca ti zic dar n ai nici un drept sa mi interzici mie impreuna cu restu coechiperilor mei „profesionisti” , angajati cu carti de munca fulltime (minim 8 ore de munca zilnica)

 6. ..parteciparea la cupa..faptul ca facem parte dintr un colectiv organizat „PROFESIONIST” nu ne poate lua acea bucurie de a ne improspata memoria cu amintiri fotbalistice din spatele blocului..

 7. Iar pentru acele muraturi (vorba lu mihai nu a mea) ce vor sa castige acest trofeu si nu incap de echipele de la municipal mergeti la botosani ca la etajul 4 din mall se organizeaza turnee de fifa..

 8. Ba chiar Sergiu, scuza’ma ca iti spun, dar are tot dreptul sa’ti interzica, din moment ce el organizeaza aceasta cupa. Si dupa parerea mea, motivul pentru care s’a schimbat regulamentul in acest an e din cauza circului de anul trecut, care, daca ne amintim bine, tot din cauza voastra a inceput (da, a voastra, cei de la Railex). Acum, te rog frumos nu mai posta arogant pe aici si nu mai plange, sau sa’i chem pe baietii de la Adistal care v’au luat cupa de sub nas acum 2 ani sa va trimita si ei la fifa la botosani?

 9. football de fete nu o sa mai fie?

 10. Cum ma inscriu? Trebuie sa platesc ceva pentru inscriere? Cati baieti imi trebuie??

 11. Cum ma inscriu? Trebuie sa platesc ceva pentru inscriere? Cati baieti imi trebuie?? Unde se joaca?

 12. Eh , daca vrei sa fii asa punctual asupra faptelor sa stii ca acum 2 ani cupa s a organizat la ramiro si castigat o Railex ul.Acu 3 ani a castigat o Adistal , iar supararile si frustrarile infrangerii nu ne le am descarcat pe arbitri, pe organizatori sau pe adversari..Balciul de anu trecut l au inceput cei de la adistal si din cate vad indiferent de cum ne numim inspiram aceeasi „frica sportiva” celorlalte echipe participante !! In cazul in care domnul Platini intra pe gazetasv il rog sa sanctioneze echipele Fc Barcelona , Real Madrid sau Bayern Munchen pentru victoriile repetate din champions league. Frumos ar fi sa se inventeze o cupa doar pentru ele , pentru a putea oferi si celorlalte echipe din europa sansa de a castiga trofeul.PS : domnule „eh” in momentul in care o sa pui si tu tot atata suflet ,daruire timp si sudoare cat baietii de la railex sau friends , atunci sa vii sa mi amintesti tu drepturile noastre de a partecipa la o cupa nonprofesionista dedicata sucevenilor..pana atunci vezi ca sunt oferte la media galaxy la PS3 ! FIFA15 e inclus in pachet !

  • Daniel Vatamanu | 27 aprilie 2015 at 12:08 | Răspunde

   Sergiu, in primul rand felicitari pentru trofeele castigate in anii trecuti! Te asteptam si anul asta la Cupa Cartierelor. Daca tu nu accepti sa iti faci o echipa cu alti prieteni decat cei de la Railex, atunci ce ar trebui sa faca baietii care trebuie sa infrunte an de an Railex, Interconti, Revine si Adistal? Aceasta competitie a fost creata din nimic si a ajuns la un anumit nivel pentru ca ne-am asumat in decursul timpului luarea anumitor decizii, asa cum este si aceasta din urma. Hai sa ne respectam unii altora munca!

 13. Daniel cand vedem regulamentul si cand se da startul inscrierilor?

 14. Se multumeste

 15. Prefer sa joc cu Railex(friends), Adistal, Interconti. Si aceasta cupa nu a ajuns cunoscuta si datorita baietilor profesionisti de la Railex, si restu?

  • Daniel Vatamanu | 27 aprilie 2015 at 16:43 | Răspunde

   Cupa Cartierelor nu a ajuns cunoscuta datorita acestor nume, ci datorita modului in care am promovat-o si am organizat-o. Jucatorii acestor echipe au adus valoare competitiei, dar nu calitatea ridicata a jocului reprezinta principalul scop al Cupei Cartierelor. Acesti baieti sunt in continuare bineveniti la Cupa Cartierelor, doar ca nu in formula in care se pregatesc si joaca de ani de zile. Am venit cu aceasta regula pentru a nu ajunge sa asistam an de an la un duel intre aceleasi 2-3 echipe. Suntem deschisi la sugestiile si parerile voastre, atata timp cat ele se incadreaza in limita bunului simt.

 16. Domnule Corban Sergiu. Balciul de anul trecut a pornit de la faptul ca v’ati schimbat voi numele din Railex in Old Bucovina, si nu ati jucat preliminarii ca toti ceilalti, iar cei care au avut curajul sa deschida gura, a fost echipa lui Mutu din finala, si cei de la Adistal, in finala mica. Nu a fost nici o frustrare, ci s’a cerut doar ca regulamentul sa fie pentru toata lumea ( Nu ma indoiesc ca nu ati fi trecut oricum de preliminarii, si ulterior, sa castigati si cupa ). Si, frica sportiva? Te rog frumos. Singura diferenta dintre voi si, Adistal sa zicem, daca tot e in discutie, e faptul ca voi faceati N antrenamente pe saptamana, pe cand ei veneau la fotbal direct de la munca, si stii foarte bine, ca mereu ati avut viata grea cu ei oriunde v’ati intalnit (ma refer acum stric la anii precendenti si nu la actuala editie de camponat). Acum, revenind la oile noastre, nu am nimic impotriva sa jucati cu ce echipe vreti voi, iti cer doar sa respecti deciziile organizatorilor. P.S. ca tot ai zis ca nu ti’ai varsat frustrarea atunci cand v’a luat Adistal cupa…mai tii minte ca nu ati stat nici la decernarea premiilor? v’ati luat gentutele si ati plecat acasuca cu coada intre picioare.

 17. Sergiu si restul sa se bucure de castigarea municipalului si sa ne lase pe noi astia din spatele blocurilor care nu facem antrenamente si nu jucam de atata timp impreuna sa ne bucuram de aceasta competitie macar atat, plus ca daca esti bun si nu-ti trebuie omogenitate ia-ti fratele meu alti copii cu tine in echipa care nu joaca la municipal si castiga cu ei, zi ms ca ai drept de joc 🙂

 18. Serios? Interziceti „profesionistii” ?:))… Penibili… Pe langa faptul ca ati ales cea mai proasta locatie posibila pentru desfasurarea Cupei.. acum apar si reguli tampite… Bravo..
  Nu conteaza ca joci impotriva lui Railex.. ai motiv sa tragi sa ii bati… Cam cum te simti daca i-ai batea?… Dar asta e .. ca plecam cu gandul „Is Railex,nu ai ce sa le faci..” .. Gresit… Daca stai bine in teren ii poti bate

 19. solcanii bagate cu ted secund la sv poate promovati la anu daca inveti baietii sa stea bine in teren..

 20. @Solcan , nu stiu cum m-as „simtea” daca i-as „batea” asa cum probabil nici echipa la care activezi tu nu a „stiat” vreodata… Si daca zici tu ca „daca stai bine in teren ii poti bate” , de ce nu-ti faci tu o echipa si te duci la municipal ? Asa , ca fapt divers.

  Sunt de acord cu tine in privinta locatiei, nu e cea mai buna , dar este. in loc sa fiti multumiti ca INCA se mai organizeaza .. aruncati cu pietre si cacat in oamenii care-si dau sufletul pentru a face ceva.. cat de mic este el. Credeti ca cu 100 de lei pe care-i platiti aveti dreptul sa ziceti ce vreti ca d’oh ” am platit ce p*m” … vrei sa joci cu regulile astea ? bine. Nu ? Tot bine. Nu scrie nicaieri ca este obligatoriu.

 21. doar formularul, fara copii dupa alte acte si prostii, nu?

  • Sunt necesare si copiile xerox dupa actele de identitate ale jucatorilor. Asta la tragerea la sorti sau inainte de primul meci…

 22. @barbosu… 1. Da am gresit.. ce sa faci.. se mai intampla
  2. Am jucat la municipal.. dar nu e fotbalul de mine…
  3. Stai chill ca de aia nici nu o sa joc.. ca nu imi convine terenul
  4. Peace

 23. @cr69 … Am incercat… Dar nu’s conditii

 24. Felicitari Daniel, ati luat o decizie corecta, carcotasi o sa fie tot timpul. De asta e si „Cartierelor” …. sa fie o competitie mai deschisa nu pentru cei care fac antrenamente pe teren de minifotbal. Se va juca in weekend’uri de exemplu: vineri-sambata-duminica 15-17 si urmatoarea 23-24 ?!

 25. sa inscris vreo echipa? sau doar a fost cea mai populara competitie?

 26. Are cineva nevoie de om la vreo echipa?:D

 27. Pot sa inscriu si o echipa din Scheia ?

 28. Putem modifica echipa pana pe 12? Eventual sa trimitem un nou formular cu lotul modificat. Se poate?

 29. Daniel Vatamanu | 4 mai 2015 at 10:38 | Răspunde

  Da, dar precizati la subiectul mail-ului numele echipei si „Modificari”. Atentie, FARA DENUMIRI COMERCIALE IN NUMELE ECHIPELOR!

 30. 10 echipe din burdujeni din 14 inscrise :))

 31. nu ar fi frumos ca in premiera sa fie meciurile filmate? nu e mare lucru si ar fi o premiera deosebita..

 32. mai bine schimbati numele in CUPA BILIBOACA …

 33. auzi ba tinichea. vezi ti de treaba ta, daca esti mai bun dute in gara si dirijeaza trenurile . !

 34. profesor la fotbal | 12 mai 2015 at 21:09 | Răspunde

  we chido lasa ne in pace we!!!!!!! :)))))))))))))))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*