Lungu vrea unirea echipelor

Comasarea echipelor Rapid si Sporting reprezinta cea mai buna solutie in momentul de fata pentru ca Suceava sa faca fata in Liga a II-a. Aceasta este parerea primarului Ion Lungu.

Seful administratie locale considera ca cele doua echipe sucevene care au activat in Liga a III-a in ultimul sezon sunt de valori apropiate. In aceste conditii, aducerea celor mai valorosi jucatori de la Rapid si Sporting la un loc ar fi solutia ideala pentru viitorul fotbalului sucevean.

“Felicit echipa Rapid Suceava pentru promovarea in Liga a II-a. Din punctul meu de vedere cred ca trebuie sa gasim o solutie ca sa unim fortele fotbalului sucevean. Cei de la Sporting nu sunt cu nimic mai prejos fata de cei de la Rapid. Cred ca din cele doua echipe putem face una foarte buna pentru Liga a II-a si sper sa se intample acest lucru. Aceste formatii nu sunt ale Primariei Suceava, dar depind de finantarea noastra. Sper sa aiba maturitatea sa se uneasca in asa fel incat sa nu mai fim nevoiti sa aducem jucatori din alta parte. Din experienta pe care o am de cand sunt primar o parte insemnata din bugetul echipei pleaca la transferuri. Vom vedea ce se va intampla pe 10 iunie, dar eu sunt convins ca se poate gasi o solutie in acest sens”, a declarat Ion Lungu.

Primarul municipiului Suceava sustine ca nu stie ca Rapid Suceava sa se confrunte cu probleme financiare in aceasta perioada: “In ceea ce priveste Primaria, am dat deja sase miliarde din cele opt pe care le-am promis in acest an. Nu stiu sa existe probleme financiare la Rapid.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lungu vrea unirea echipelor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*