Lungu vrea nocturnă şi Liga I

Ion Lungu

Aşa cum se ştie, promisiunile lui Ion Lungu ating cote halucinante în perioada campaniilor electorale. Construirea unei nocturne pe “Areni” anul viitor şi promovarea echipei de fotbal în prima divizie sunt ultimele visuri ale primarului Sucevei!

„Voi propune consilierilor locali ca pe lista de investiţii de anul viitor să punem o nocturnă pe stadionul Areni pentru a fi pregătiţi în cazul în care vor mai fi meciuri pe care televiziunile vor să le transmită doar la anumite ore de audienţă. În măsura în care vom face alt stadion, noctura va fi mutată pe stadionul nou. De asemenea, după cum se conturează lucrurile astăzi şi în urma discuţiilor pe care le-am avut cu anumiţi de reprezentanţi de la fotbal, se pare că sunt anumiţi oameni care sprijină la ora actuală activitatea fotbalistică şi care vor mai mult. Dacă există aceste oportunităţi şi se pune la modul serios această intenţie de promovare eu sunt pentru. Primăria nu poate să faca singură acest lucru, dar daca mai vin nişte oameni de afaceri, eu, ca primar, m-aş bucura să ne batem pentru promovarea în Liga I”, a declarat şeful administraţiei locale.

Ion Lungu a ţinut să felicite Rapidul pentru ultimele rezultate şi a precizat că mai are de achitat un miliard către clubul din Areni: „Felicit echipa Rapid pentru rezultatele pe care le-a avut în ultima perioadă şi pentru că sunt pe locul 3. Gluma se îngroaşă, aşa cum se spune. Până în prezent noi am achitat nouă miliarde din cele zece pe care le avem de dat la Rapid. De acum ei trebuie să aducă justificări pentru 60% din sumă ca să le mai putem da un miliard.”

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

13 Comentarii la "Lungu vrea nocturnă şi Liga I"

 1. parca nu vroia sa promoveze:) acu s-a schimbat.. ce om :-0

 2. Asta e asa inainte de alegeri
  E politica nu fotbal

 3. V-ati invatat numai sa criticati ! Lasati primarul , nu il mai judecati ! Recunosc , Ion Lungu a luat si decizii gresite , dar poate se va tine acum de cuvant . Atrage sponsori , dom’ primar , ca la anu sigur promovam ! Nu sunt echipe tari in liga 2 , avem sanse de reusita , numai sa avem noroc de sponsori ! Spectatori avem , ne lipseste un buget cat de cat echitabil . Si visul poate sa mearga mai departe , de ce nu si cu un stadion nou? Sa gandim mai pozitiv , ca acest aer de negativism ne-a tras prea mult in jos ! Mie chiar mi-e dor ca Suceava sa fie din nou in liga 1 , mi-e dor de duelurile cu Fc. Botosani . Am speranta ca nu sunt doar vorbe , dar vom vedea faptele . Felicitari echipei locale Rapid Cfr . Suceava , felicitari ,,Cavalerii nordului” , felicitari presedintelui de club ! Sucevenii au un apetit imens pentru fotbalul de calitate . Meritam o echipa , asa cum jucatorii au parte de spectatori , ce sunt prezenti in numar foarte mare tinand cont ca evoluam in liga a 2 a . Astept cat mai multe pareri , sa ne-auzim cu bine la fiecare meci de pe Areni !

 4. Fapte!…,de vorbele domnului primar suntem satui…

 5. Ai dreptate George , numai că primarul nostru drag e o curvă , și noi in curve nu credem!

 6. :))))))))) :))))))))) :))))))))))) :))))))) :)))))))) :)))) :))))) :)))) :))))) :))))) :))))))) :))))))) Buna buna asta. Care sunt acei oameni de afaceri? Domnul Vasile Armean? :)))) :)))))

 7. Pavele sa puna nu vrea?pana acum nu vroia sa promoveze..acum o gasit si investitori?cand o venit porumboiu cu oferta pt cetatea dc nu l.o lasat?.

 8. Nu.i iesea lui lungu vreo 2-3 hectare de grau de aia…cat o sa fie asta primar nu o sa vedeti fotbal de liga 1 la suceava…obisnuiti.va cu gandul asta..si sa nu putem botul la vrajeli obosite iar…trebuia sa spuna votati.l pe ponta ca va pun nocturna si promovam…asta e msg..cand defapt tot un kaka face..

 9. dar daca tin eu bine minte.. ca sa poata juca suceava pe areni.. trebuie puse si locuri pe scaune, plus ca trebuie porti din alea speciale cum are botosaniul.. is mai multe chestii nu e numai nocturna.. asta asa in caz ca a uitat aspectele astea.. si alea tot pe bani trebuie cumparate nu pe cartofi.. sa-l informeze cineva pe domnu primar si de aspectele astea..

 10. Cand o face plopul mere si rachita micsunele si.o zbura porcu prin ele vedem noi infrastructura ca la botosani !!!

 11.  Scaun stadion cu spătar și bancă rezervă jucători fotbal ,10 locuri,
  Sursa : http://www.artimex.ro

   Tablete fotbal scor cu led electronice
  Sursa : http://www.aem.ro

   Tabela schimb jucători
  sursa : http://www.artsporttotal.ro

   Turnicheţi
  Sursa : http://www.canel.ro

   stadion cu nocturna
  sursa http://www.energobit.com

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*