Lungu: „Sa avem rabdare”

Rezultatele din ultima vreme nu au influentat in niciun fel buna relatie dintre primarul Ion Lungu si antrenorul Ioan Radu. Seful administratiei locale si-a reiterat sprijinul fata de actuala conducere a Cetatii, iar antrenorul “alb-albastrilor” nu a intarziat cu multumirile.

Primarul municipiului Suceava a vorbit dupa o perioada destul de lunga de timp de ceea ce se intampla la echipa locala de fotbal. Ion Lungu a reamintit din nou de era “Marian Pana”, evidentiind astfel meritele actualei conduceri tehnice a Cetatii.

“Raman alaturi de echipa locala de fotbal. Chiar daca nu am mai fost pe stadion, vreau sa va spun ca urmaresc meciurile din birou si se vad foarte bine. Sufar si eu cand echipa nu are rezultate, ca si in momentul de fata. Daca suntem boiectiv eu zic insa ca se vede o eficienta comparativ cu anul trecut. Cu doar 30% din cat s-a cheltuit anul trecut, avem 14 puncte, iar daca ne ajuta Dumnezeu, vom face 17. Sa nu uitam ca anul trecut domnul Pana a facut doar 8 puncte cu un buget de 3 ori mai mare. Trebuie sa avem putin rabdare, este o echipa tanara, o echipa noua, iar eu zic ca avem sansa si posibilitatea ca in perioada urmatoare sa facem la Suceava o echipa de Liga a II-a, care sa nu ne mai dea emotii ca retrogradeaza”, a declarat Ion Lungu.

Replica lui Ioan Radu nu s-a lasat asteptata. Antrenorul Cetatii i-a multumit primarului pentru sprijinul acordat si a remarcat sustinerea fotbalului sucevean de catre municipalitate.

“Este si cel mai in masura sa se pronunte asupra a ceea ce s-a intamplat, cel putin din punct de vedere financiar. Sunt convins ca in marea majoritate a meciurilor a fost in birou si a putut sa se uite. Din cate am vazut, a avut o analiza realista fata de ce s-a intamplat la Cetatea in aceasta toamna, in comparatie cu anul trecut. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure si cred ca daca din partea dumnealui avem ganduri bune si rabdare, cred ca se pot face lucruri bune in continuare”, a spus Ioan Radu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lungu: „Sa avem rabdare”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*