Lungu, reticent față de proiectul Foresta

Goian Foresta

Rapid Suceava va evolua începând din noul sezon sub numele de Foresta Suceava, iar pentru funcția de președinte al clubului a fost ofertat Dorin Goian. Primarul Ion Lungu crede însă că acest proiect nu are șanse mari de reușită, atât timp cât alături de echipa de fotbal nu vine un sponsor puternic.

„Apreciez proiectul Foresta, dar deocamdată este unul virtual din punctul meu de vedere. O spun cu regret că astăzi echipa de fotbal nu are nici măcar un leu în cont. Primăria a dat 510.000 de lei, iar de pe 22 aprilie până astăzi cei de acolo nu au adus nicio justificare. Am avut o discuție cu domnul Dorin Goian. Îl respect foarte mult, așa cum se știe, l-am făcut cetățean de onoare al Municipiului Suceava, dar nu vreau să-l am pe conștiință. Nu vreau să-i terfelesc imaginea pe la Suceava. I-am spus foarte clar că prima dată trebuie să căutăm un om cu bani, altfel risca sa fie presedinte la Foresta fara niciun leu in cont si apoi va arata cu degetul catre Primarie. Noi avem de dat în acest an încă 1,2 milioane de lei, dar vreau o implicare mai mare din partea asociației de acolo. Nu este corect să tragem noi de ei ca să aducă justificările”, a declarat primarul Sucevei.

Ion Lungu nu este convins nici că echipa suceveană va juca în continuare în Liga a 2-a.

„Domnul Goian mi-a spus că sigur rămânem în Liga a 2-a, dar eu sunt Toma Necredinciosul, nu cred până nu văd un act de la Federație care să confirme că am rămas în Liga a 2-a. Oricum, părerea mea este ca la echipă trebuie adus și cineva cu bani. Sunt perioade când Primăria nu poate da bani, 2-3 luni, până se aprobă bugetul. Măcar 25% să puna un privat și 75% Primăria. Nimeni nu pune un leu, toți vin ca să fie finanțați exclusiv de Primărie. Nu cred că se poate face performanță în fotbal doar cu bani de la Primărie, doar ne amăgim”, a mai spus Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

13 Comentarii la "Lungu, reticent față de proiectul Foresta"

 1. da bine maa!! daca au trecut alegerile te a luat reticenta normal!! mai pune dreaqu niste pavele mai bine.

 2. Primaria a dat bani , banii au ajuns la conducatori , dar jucatorii nu au luat niciun ban , primarul nu stie treaba asta cum sa vina jucatori la sv daca ei nu primesc nici macar un salariu care ala e de 15-20 de mil , cel mai mic salariu , banii merg in buzunarele lui moldovan si clim , dar la jucatori nici macar 100 de lei.

 3. Nu are cum sa aduca conducerea justificare pe niste bani pe care numai ei stiu cum i-au cheltuit.Primaria a alocat buget prin luna martie-aprilie si deja contul este gol,iar baietii au salarii restante de aproape patru luni.Sa auzim cum se justifica Clim!!!

 4. D-LE PRIMAR NU UITATI CA SI NOI MICROBISTII TE-AM VOTAT.CU RENOVAREA STADIONULUI NU SE MAI AUDE NIMIC.PANA SE VA FACE NOUL STADION LA ASTA O SA CADA TRIBUNELE.DE ACEEA LASATI RETICENTA DEOPARTE SI AJUTATI ECHIPA FANION A ORASULUI SI JUDETULUI.POATE IL COMVINGETI SI PE DOMNUL FLUTUR SA BAGE BANI LA ECHIPA CA SI EL A FOST ALES DE UNII MICROBISTI.ACUM E MOMENTUL LA UN NOU INCEPUT CU UN NOU NUME SA VA UNITI FORTELE CU CONSILIUL JUDETEAN LA ACEST PROIECT.HAI FORESTA.. HAI SUCEAVA !!!

 5. Cred ca are DREPTATE Lungu!

 6. Suceava si sucevenii au făcut destul pentru Dorin Goian.Ar fi cazul sa întoarcă niște bani către echipa de fotbal.Daca nu valea Dorine!

 7. Baieti buna dimineata o sa vedem o noua echipa niciodata la Suceava, dar multe intese la mijloc … Stadion mai vedem prin 3000 si pic dar asts e interse mari oameni de afaceri stiu de ce nu baga bani de ce sa fiu f##ti la bani de alti.

 8. Dorin Goian se bucura de aprecierea multor oameni cu bani din Suceava pe care i-ar putea aduce langa echipa. Indradevar doar cu bani de la primarie nu se poate face o echipa buna de liga2!

 9. Oameni toti vreti echipa liga2 si performanta dar eu vreu sa intrebati unde e nea ionica cu rebilitarea stadionul visa nopturna atunci, ce pretenie vrei sa vina langa echipa? Dar ce sa facut la stadion , l au vopsit doar.

 10. am un mic pont pentru conducatorii echipei foresta suceava :), daca tot cautati un om care sa va ajute financiar, incercati sa luati legatura cu domnul ciprian costan, care se implica momentan la somuz falticeni, ca am auzit ca in trecut ca dumnealui zicea ca daca ar mai veni cineva langa el cu bani e in stare sa duca silva udesti (echipa care tot el o finanta), pana la nivelul ligii a doua, si asa ca el e de la ocolul silvic dolhasca. poate poate o sa se implice si el in proiectul foresta. Sper doar ca acest proiect va incepe chiar daca poate o sa fim nevoiti sa jucam din liga 3 din sezonul viitor, bafta celor care trag fraiele acestei echipe :).

 11. IN TRECUTUL MANDAT D-LE PRIMAR A-TI SPUS CA SUNT OAMENI DE AFACERI INTERESATI SA PREIA ECHIPA. ACUM CAND SA PUS DE UN NOU PROIECT UNDE SUNT ACESTI OAMENI?CHIAR NU SE GASESTE NIMENI IN SUCEAVA CARE SA PUNA MINIM 25%?POATE IL CONVINGETI SI PE DOMNUL FLUTUR SA PUNA CEVA LA ECHIPA PENTRU CA ECHIPA ESTE A INTREGULUI JUDET.MAJORITATEA MECIURILOR VOR FI TELEVIZATE SI ATUNCI SE VA FACE O BUNA RECLAMA JUDETULUI SUCEAVA.

 12. LA BRAILA SE FACE PARTENERIAT CONSILIUL JUDETEAN -CONSILIUL LOCAL.LA NOI DE CE NU SE POATE?

 13. Pe langa factorii locali este foarte esnțial si de un om cu bani nu se poate face performabța fara bani !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*