Lungu: Prezumtiv nevinovaţi

Suspiciunile provocate de evoluţia scorului la meciul dintre Rapid Suceava şi ACS Berceni au ajuns şi în atenţia primarului municipiului Suceava. Ion Lungu susţine că până la finalizarea vreunei anchete în acest sens rapidiştii beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

„Eu n-am mai fost la stadion de trei ani şi nici nu am de gând să merg, plus că nu joc la pariuri. Am văzut multe materiale, dar până la urmă există prezumţia de nevinovăţie. Sunt organe care pot să ancheteze vis-a-vis de meciul dintre Berceni şi Rapid Suceava”, a spus Ion Lungu.

Primarul Sucevei a anunţat că în 2015 municipalitatea va scoate la licitaţie fonduri nerambursabile în valoare de 1.380.000 de lei pentru sport şi cultură. Din cei 1.220.000 de lei destinaţi sportului, 1.000.000 de lei sunt pentru fotbal.

Recent, Primăria a mai alocat pentru sport alţi 1.235.000 de lei din fonduri proprii, în baza unor asocieri de promovare a imaginii Municipiului Suceava. Astfel, 535.000 de lei sunt pentru cele nouă secţii de la CSM Suceava, echipa locală de handbal, CSU Suceava, va primi 500.000 de lei, iar Rapid Suceava – 200.000 de lei.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Lungu: Prezumtiv nevinovaţi"

  1. ar fi foarte bine sa mai fie meciuri din astea, adica sa se inteleaga jucatorii intre ei si poate asa falimenteaza casele de pariuri.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*