Lungu nu vrea pe primul loc

Ion Lungu si Dumitru Moldovan

Echipa locală de fotbal, Rapid Suceava, are permisiunea lui Ion Lungu să îşi facă de cap în campionatul Ligii a 2-a. În schimbul celor 10 miliarde de lei vechi pe care îi dă anul acesta la fotbal, din bani publici, primarul Sucevei îşi doreşte doar ca echipa să nu urce pe primul loc în clasament!

„Vin cei de la fotbal şi spun <<Domn’ primar, s-ar putea să urcăm pe locul I>> şi eu le spun <<Hai, vă rog, rămâneţi pe II. Hai să nu vindem nişte iluzii la oameni!>>”, a mărturisit primarul Ion Lungu, miercurea trecută, în cadrul emisiunii Apel523011, difuzată pe Intermedia TV.

Anunţul primarului Sucevei vine la câteva zile după ce antrenorul Bogdan Tudoreanu declarase că “nu prea ne mai interesează Cupa României”.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

12 Comentarii la "Lungu nu vrea pe primul loc"

 1. normal ca nu trebuie ca echipa sa termine pe primul loc,stadion nu avem,cheltuielile cresc etc. dar macar sa le transmita sa aiba grija sa ajunga in play-off si nu in play-out,ca atunci or sa retrogradeze si nu se sitie daca si la anul nu o sa pice nimeni in liga 3

 2. Felicitari jurnalistilor de la Gazeta de Suceava!Cinste voua!

 3. mascariciul asta sa ne stranga cainii de pe strada si sa ne rezolve problemele cu apa calda si caldura……………

  • daca vrei apa calda si caldura… PLATESTE! nu mai vrei caini pe strazi atunci NU LE MAI DA DE MANCARE sau IA-i in casa!

   • nu am datorii la apa calda si caldura si nu iubesc cainii vagabonzi, deci comentariile tale sunt total gratuite si inoportune…………solutzia este la cei responasbili cu recuperarea datoriilor din cadrul primariei sau la cei responsabili cu debransarea datornicilor…………

 4. va spun eu cum o sa stea trb si propabil o sa imi dati dreptate: daca va aduceti aminte in fiecare an cand erau alegeri ( mai ales ca primar) brusc neasteptat echipele incepeau sa meraga cazul rapid care in anul in care s-a ales primarul a promovat din liga3 in liga2 pe urma odata vazut cu saci in caruta a inceput sa ceara fuziunea cu sporting pentru a reduce substantial cheltuielile.In ultimii 2 ani daca ne aducem aminte a fost vorba de mult noroc ca nu am picat in liga 3 lucru pe care cred ca lungu il dorea,pentru ca odata echipa ajunsa in liga3 ar fi dat mai putin bani probabil pentru ca echipa sa promoveze iar pe urma s-ar fi laudat ca vezi doamne nustiu ce performanta au realizat.Iar anul asta e un foc de paie cu bani pe care i-a dat ,pentru ca rapidul va prinde play-off iar asta va fi de ajuns.O sa inceapa sa spuna ca s-au autodepasit si dupa multi ani suceava a tremina tpe un loc fruntas.Apoi in anul urmator o sa se reduca substantial bugetul cei mai buni jucatori vor pleca si in cel mai bun caz ne vom salva greu de la retrogradare.In anul celalalt deja vom fi 100% retrogradati deoarece urmeaza din nou alegeri.si poveste poate urma un mecanism care se pune in miscare an de an.

 5. Sa fie suceava pe primul loc si sa se bata la promovare,si in cel mai bun caz sa promoveze ..sa se opuna mascariciul asta ..sa vezi cum iasa toata suceava in strada..sa ii bombardeze primaria..o sa fuga de pe acoperis ca Ceausescu..

 6. prelipcanu’ voia sa joace numa’ cu stOAIA… cum n-au cazut cu jigodiile… cum nu-l mai intereseaza fotbalul! penibil e si Lutu.. care-l pupa-n dos… ca multi multi altii… pana cand?

 7. pana cand va cadea tot acest sistem infect .

 8. va cam tremura curul, ziaristi de 2 bani… influientati toti analfabeții si va credeti mari formatori de opinie…. sunt curios cum vă scoateți după procesele pe care le aveți pe țeavă…. mi-e milă de voi, dar dacă sunteți proști…..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*