Lungu i-a urecheat pe șefii Rapidului

Lungu Moldovan

Vestea ca divizionara secunda Rapid Suceava risca sa nu faca deplasarea la Balotesti, in etapa trecuta, din cauza lipsei banilor, nu i-a cazut bine primarului Ion Lungu. Seful administratiei locale le-a cerut conducatorilor din „Areni” sa finanteze echipa din propriul buzunar in perioada in care Primaria nu poate da bani.

In acest an, Rapid Suceava urmeaza sa primeasca de la municipalitate suma de 1,7 milioane de lei, acesta fiind cel mai mare buget alocat vreodata fotbalului. Problema este ca primii bani vor intra in contul clubului din “Areni” abia dupa sedinta extraordinara de Consiliu Local, care va avea loc cel mai probabil pe 15 martie.

„Imi pare rau de ceea ce se intampla la echipa de fotbal Rapid. Noi, Primaria, ne facem datoria asa cum ne-am facut-o si anul trecut si chiar ma doare cand vad prin presa ca jucatorii nu au cu ce merge in nustiucare deplasare. Este o echipa privata si actionarii de acolo trebuie sa isi faca si ei datoria. Daca Primaria da finantare 10 luni pe an, cred ca 2 luni pe an ar trebui sa dea si dumnealor. Eu nu am nici un parti-pris cu cineva de acolo, nici cu domnul Moldovan, nici cu domnul Clim. Vreau doar sa avem fotbal la Suceava, Primaria sa isi faca datoria, dar este bine ca dumnealor sa-si clarifice lucrurile la acea asociere si sa poata contribui cu o finantare, mai ales in perioada in care Primaria nu poate acorda bani. Noi speram ca incepand cu data de 15 martie sa putem acorda bani echipei de fotbal”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Municipiului Suceava a vorbit si despre intalnirea pe care a avut-o la sfarsitul saptamanii trecute cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.

„Asa cum stiti, a fost la Suceava presedintele Federatiei Romane de Fotbal, in ideea de a realiza aici un Centru de Excelenta. Dumnealui a ramas impresionat pozitiv de ceea ce a vazut la Liceul cu Program Sportiv. A mai vizitat si bazele de la Unirea si din Itcani si sunt sanse reale ca in anul 2017 Municipiul Suceava sa poata primi o finantare. Vom intra intr-un parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, in care Primaria va veni cu o parte de finantare. Trebuie sa gasim o locatie unde sa mai dezvoltam un stadion. Vom incerca la baza Unirea sa mai construim un teren”, a mai spus Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Lungu i-a urecheat pe șefii Rapidului"

  1. SEDINTA INCEPE PE 15 MARTIE , DAR CIND SE TERMINA ? DE PE LA SFIRSITUL TURULUI MA INTREB DACA MAI BATEM SI NOI PE CINEVA LA FOTBAL ? E VALABIL SI PT RAPID SI PT POJORITA !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*