Lungu, supărat pe rapidişti

Ion Lungu si Dumitru Moldovan

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, este supărat pe faptul că echipa locală de fotbal s-a depărtat la 13 puncte de locul I. Şeful deliberativului sucevean este de părere că Rapidul ar fi putut obţine mai mult din ultimele două meciuri disputate, cu FC Voluntari şi Gloria Buzău.

„Sunt foarte supărat, nu neapărat pentru că am pierdut posibilitatea de a promova, dar este o chestie de orgoliu. Trebuia să facem măcar un egal cu Voluntari, iar faptul că ne-am predat la Buzău mă deranjează. Trebuia să fim acolo sus şi să ne batem până la ultima picătură”, a spus Ion Lungu în cadrul emisiunii Apel523011 de la Intermedia TV.

Primarul Sucevei a vorbit şi despre articolul din Jurnalul Naţional, conform căruia DNA-ul a solicitat caselor de pariuri punerea la dispoziţie a tuturor datelor referitoare la câştigurile realizate de clienţi pe meciul dintre Rapid Suceava şi ACS Berceni.

“Nu cunosc problema, dacă Doamne fereşte s-a întâmplat aşa ceva, cine este vinovat să răspundă! Eu de trei ani nu am mai fost pe stadion, dar chiar şi aşa sunt alături de echipă şi urmăresc ce se întâmplă acolo pentru că suntem principalii finanţatori. Deocamdată sunt acuzaţii în presă nedovedite, dar dacă mâine se deschide un dosar şi începe să se aducă probe în acest sens, Primăria suspendă orice finanţare către echipa de fotbal”, a avertizat primarul Sucevei.

Clubul Rapid Suceava a solicitat recent Federaţiei Române de Fotbal să facă toate demersurile pentru a scoate meciurilor din Liga a 2-a din grila caselor de pariuri.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Lungu, supărat pe rapidişti"

 1. suporter Rapids | 2 aprilie 2015 at 13:36 | Răspunde

  In primul rand aduceti un antrenor bun ! Decat sa platesti 3 antrenori ted gurita si andries aduci de banii astia un antrenor principal iar secunzi sa fie Balan si Semeghin (sa fie si jucatori ) ! Trebuie de facut la vara curatenie la lotul de jucatori daca se vrea mai mult ! Cu ce ajuta unii jucatori daca in 30 de meciuri ei nu sunt pe teren in total de min jucate nici in 2 meciuri ( in afara portarului de rezerva ) ?

 2. bună ziua aș dori va spun singur lucru și important ,, Lungu Ioan,, vrea performata dar cu bani puțini să fi slav lui, ea da bani și el tot el spune faci cu ei. spune face stadion de mult ani dar încă nici îngrădit suprafața, sunt anti-wc botoșani dar sunt mi-a plăcut mult stadion când era Cetatea că echipă locală stadionul lor arată că stadionul lor a că nostru acuma sunt Ligă 1 și merită să vezi un fotbal să merg la un fotbal acolo respectul meu ce făcut stadion și chiar locul în clasament.

  Suceava să aibe stadion după ce plecă mafia lui și aș vrea adresez o simplă întrebare ,, se mă uită de constructorul italian Astaldi ,,

  sursa : https://www.monitorulsv.ro/Local/2013-02-14/Italienii-de-la-Astaldi-vor-sa-realizeze-un-nou-stadion-la-Suceava

  sau alt minciuna
  sursa hhttp://www.prosport.ro/fotbal-intern/la-suceava-se-va-construi-un-stadion-de-15-000-de-locuri-care-va-putea-gazdui-meciuri-din-europa-league-va-avea-si-pista-de-atletism-12590032

  • adevaratul alecu | 4 aprilie 2015 at 10:51 | Răspunde

   Nea ALECU,tunde oaia si berbecu’ ,vai de capul tau, exprimare de analfabet,mai treci pe la scoala ca ne trebuie translator sa intelegem ce ai scris.Stim ca esti anti Botosani insa, acolo se face peformanta fata de saivanul de pe Areni

 3. nea alecu ai rupt romana in 4. e la reanimare saraca. sa treci pe la spital la etajul 4 sa o vizitezi, si la coborare vezi ca s-a montat un lift exact cum iesi pe fereastra. incearca-l o sa iti placa 😉

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*