Lungu, din nou pe Areni

Meciul Rapidului din ultima etapă, cu ACS Bacău, a atras un număr mare de spectatori în tribunele stadionului Areni. Printre sucevenii prezenţi la derby-ul primei serii din Liga a III-a s-a aflat şi primarul Ion Lungu.

Ultima dată când primarul Sucevei a urmărit un meci din tribunele stadionului Areni a fost în martie 2009, atunci când Cetatea Suceava învingea, în extremis, Dunărea Giurgiu cu scorul de 2-1. Nemulţumit de criticile pe care i le-au adus atunci o parte dintre spectatori, dar şi de problemele care au măcinat ulterior fotbalul sucevean, Ion Lungu a catalogat drept “bolnav” acest sport şi a redus considerabil finanţarea către fotbal. Apropierea campaniei electorale pare să-l mai fi îmbunat, însă, pe şeful administraţiei locale. Primarul a promis sprijin echipei care va ataca promovarea în Liga a II-a şi vineri a fost prezent pe stadionul Areni.

“Felicit echipa Rapid Suceava pentru victoria cu Bacăul din ultima etapă. După doi ani am fost din nou pe stadion şi, fără lipsă de modestie, cred că le-am purtat noroc. Apreciez faptul că suntem pe primul loc în Liga a III-a, voi face tot posibilul să ajut fotbalul sucevean, astfel încât să promovăm cel puţin în Liga a II-a. Am văzut o echipă destul de motivată la Rapid, sper să ne menţinem pe locul I şi să promovăm în primăvara anului viitor”, a declarat Ion Lungu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lungu, din nou pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*