Lungu, dezamăgit de fotbal

Rezultatele negative din ultima perioadă ale divizionarei a III-a, Rapid Suceava, ar putea duce la încetarea susţinerii financiare de catre municipalitate. Primarul Ion Lungu a mărturisit că în cazul în care, la începutul anului următor, va fi depus un alt proiect de finanţare mai ambiţios, Consiliul Local şi Primăria vor vira banii pentru fotbal într-o altă direcţie.

Primarul municipiului Suceava a atras atenţia că rezultatele înregistrate de fotbalul sucevean în ultimii ani nu au fost conforme cu finanţarea primită.

“Noi facem eforturi pentru a sprijini sportul sucevean şi nu facem discriminări între sporturi. Fotbalul l-am sprijinit cel mai mult, dar, de-a lungul anilor, efortul nostru nu a fost proporţional cu performanţa de acolo”, a spus Ion Lungu.

În aceste condiţii, Ion Lungu a dat de înţeles că banii alocaţi în acest an clubului Rapid Suceava ar putea lua anul viitor o altă direcţie.

“În 2011, dacă va veni altcineva pentru a primi finanţare şi va promite performanţe mai mari, vom ţine cont de acest lucru. Aşa cum se ştie, criteriul nostru de sprijinire a sportului este performanţa”, a conchis primarul Sucevei.

În acest an Primăria şi Consiliul Local au alocat suma de 3 miliarde pentru fotbal, proiectul depus de clubul Rapid CFR având câştig de cauză în detrimentul clubului Sporting. Până acum în contul ceferiştilor au intrat două miliarde.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lungu, dezamăgit de fotbal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*