Lungu, dezamăgit de rezultatele Forestei

Primarul Sucevei, Ion Lungu, este dezamăgit de ultimele rezultate înregistrate de Foresta. Chiar și asa, șeful administrației locale a anunțat că rămâne alături de echipa de fotbal și că va continua demersurile pentru montarea unei instalații de nocturnă pe stadionul Areni.

Foresta Suceava a pierdut ultimele trei meciuri susținute în Liga a 2-a, cu FC Brașov, Luceafărul Oradea și CS Afumați. În urma acestor înfrângeri, formația antrenată de Cristi Popovici a coborât până pe locul 7 al clasamentului, la 10 puncte distanță de liderul Juventus București.

“Regret rezultatele negative de la echipa de fotbal, chiar sufăr din cauza lor. Îmi făceam speranțe că ne putem bate la promovare, dar acum sunt doar iluzii. Chiar nu înțeleg ce se întâmplă. Poți să pierzi un meci, nimeni nu câștigă tot timpul, dar nu înțeleg aceste rezultate înregistrate cu echipe care puteau fi bătute. Noi rămânem totuși alături de fotbal. În ședința Consiliului Local din această luna voi propune aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru montarea nocturnei definitive și vom cuprinde bani cât mai mulți pentru demararea lucrărilor de reparație la stadion în bugetul anului 2017. Sper ca în al 12-lea ceas să se întâmple o minune, iar echipa să se întoarcă la rezultatele pozitive. Așa cum am mai spus, dacă se poate ataca promovarea Primăria va sprijini acest proiect pentru că, așa cum s-a vazut, fotbalul este iubit la Suceava”, a anunțat Ion Lungu.

Foresta Suceava va juca duminică, de la ora 11:30, pe terenul formației Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci care va fi transmis în direct pe Digi Sport și Dolce Sport.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

  1. mi ar place ffff mult sa se creeze o discutie sincera intre noi suporterii si fotbalisti.!!!!ar lamuri ffff mult lucrurile intre NOI!!!!!!SA NE SPUNEM TOATE OFURILE!!!SI FFFFF MULTE LUCRURI SE VOR ASEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. CRED CA AR DISPAREA APROAPE IN TOTALITATE ACELE MANIFESTARI NEORTODOXE DE LA MECIURI,I AM AM INTELEGE MULT MAI MULT PE FOTBALISTI. CE E IN SUFLETUL LOR!!!!!!!!?????? CE PARERE AVETI??

  3. IAR DACA DNU PRIMAR SPUNE CA VA SUSTINE ECHIPA IN DRUMUL SPRE PROMOVARE TB SA L CREDEM ,INSA ECHIPA TB SA LUPTE PTR PROMOARE,IAR DACA DOMNU LUNGU NU SE VA TINE DE CUVANT ESTE PROBLEMA LUI SI NU STIU CUM O VA SCOATE LA CAPAT!!!!!!!!!!!!NOI PUTEM DEMOSTRA CA DOMNU LUNGU NU SE VA TINE DE CUVANT DOAR ATUNCI CAND ECHIPA E PE DRUMUL BUN,ADICA PROMOVAM.SA DEA BUNUL DUMNEZEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Noi am mai vazut promisiuni(in spec. in campania electorala) de la Lungu,Flutur(et.comp.)si neonorate …..
    Se pare ca aceste persoane nu doresc promovarea echipei de fotbal …..
    Ne amintim cum primarul a sistat finantarea echipei de handbal CSU ,care juca in cupele europene,motivand ac. prin argumente stupide, sistare care a dus la retrogradarea echipei…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *