Lungu, asteptat pe Areni

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, este asteptat in lojele stadionului Areni la derby-ul cu FC Botosani. Chiar daca in actuala editie de campionat nu a asistat la vreun meci al Cetatii de pe teren propriu, oficialii clubului spera ca edilul-sef al urbei sa isi faca simtita prezenta in aceasta sambata.

“Sincer, noi l-am invitat, dar din cate am vazut va merge la Grand Prix-ul “Cristina Casandra”. Si saptamana trecuta l-am invitat si acum, ramane sa vedem la meci daca vine sau nu. Nu ar fi o minune sa apara in tribune, dar nu tine de noi, mai ales ca acum este campanie electorala si are foarte multa treaba”, a afirmat presedintele Ciprian Anton.

Seful clubului Cetatea mizeaza pe o asistenta numeroasa la meciul cu Botosani, dar este constient ca vremea i-a putea da planurile peste cap. Oricum, Ciprian Anton, a anuntat ca la fel ca si la meciul cu Petrolul, primii suporteri care isi vor cumpara tichete de acces, vor primi obiecte promotionale gratuite.

“Deocamdata am dat comanda de esarfe si fanioane, pe care am fost anuntat ca le voi primi astazi sau maine. La meciul cu Botosani vor primi esarfe primii 50 de spectatori care isi vor achizitiona bilete. Din pacate nici vremea nu ne ajuta. Daca se va mentine asa pana sambata, vor ramane probabil multi in casa, in loc sa vina pe stadion”, a mai spus Ciprian Anton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lungu, asteptat pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*