Lungu apreciază Rapidul

Miserupismul celor de la Rapid faţă de meciul din Cupa României, cu FC Zagon, nu a fost taxat de primarul Ion Lungu. Din contră, acesta a amintit de victoria “ceferiştilor” în meciul cu FC Botoşani.

Rapidistii vor primi in scurt timp inca 3 miliarde de la Primarie si nu au motive de ingrijorare nici pentru viitor. Economist de meserie, primarul Ion Lungu consideră că sucevenilor le-ar fi fost greu să participe într-un nou tur al Cupei României.

“Sunt de apreciat pentru ce au făcut în campionat. În Cupă nu aveau şanse să meargă prea departe. Atât timp cât abia ai finanţare pentru campionat, trebuie să te opreşti la campionat. Sunt de apreciat că au câştigat la Botoşani, chiar a fost o surpriză plăcută. Încep să am dreptate. Cu bani puţini se poate face performanţă”, este de părere primarul Sucevei.

În altă ordine de idei, Ion Lungu a ţinut să le transmită succes handbaliştilor de la Universitatea Suceava în noul sezon: “Primăria a mai virat un miliard la handbal. Până acum au fost date 10 din cele 11,6 miliarde aprobate. Le urez succes pentru a debuta cu dreptul în campionat şi sper să facă o figură cât mai frumoasă în cupele europene.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Lungu apreciază Rapidul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*