Luhansk, via Liov

Conducerea clubului Universitatea a stabilit deja toate detaliile legate de deplasarea in Ucraina. Pentru returul din optimile Cupei Challenge cu Time Burevestnik, sucevenii vor petrece o zi intreaga pe drum. Delegatia Universitatii se va deplasa aproape 400 km cu autocarul pana la Liov, de unde va lua avionul.

“Vom pleca pe 18 februarie spre Liov cu autocarul, iar de acolo vom lua avionul spre Luhansk. Ne vom caza in jurul orei 23:00 in aceeasi zi. Pe 19 februarie va fi o zi de reacomodare si antrenament, iar pe 20 este programat jocul. Vom lega acest meci din Cupa Challenge cu partida de campionat, de la Constanta, pe care speram sa o putem disputa marti. Asta si in conditiile in care imediat, la sfarsitul saptamanii, urmeaza un joc extrem de important pentru noi, pe teren propriu, cu Steaua”, a anuntat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Universitatea Suceava va infrunta in optimile Cupei Challenge, formatia ucraineana, SC “Time-Burevestnik”. Prima mansa va avea loc pe 13 februarie la Suceava, iar returul peste o saptamana, in Ucraina.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Luhansk, via Liov"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*