Luceafărul, victorie de 10

Luceafarul a realizat scorul etapei in campionatul judetean de juniori C, dupa ce a dispus sambata, pe terenul din Zvoristea, cu 10-0, de ultima clasata Somuzul Preutesti. Echipa antrenata de Costel Dumistracel si Bogdan Grosu sI-a asigurat a zecea victorie stagionala prin golurile marcate de Denis Ciobanu (5), Alex Danila (2), Cosmin Tucaliuc, Gabi Ciotu si Constantin Onofrei. “A fost o etapa in care am castigat trei puncte, intr-o maniera categorica, un joc despre care nu sunt prea multe de spus. Pot doar sa remarc faptul ca jucatorii nostrii  nu s-au multumit cu putin, continuand sa construiasca actiuni de atac pana la fluierul de final al jocului”, a spus antrenorul Grosu Bogdan pentru siteul clubului.

Rapid Suceava a profitat de ziua de pauza luata de LPS Suceava si s-a apropiat din nou la trei puncte de lider, dupa ce a castigat la Sfantul Ilie, cu scorul de 4-0, in fata gazdelor de la Sporting Suceava. Singura remiza a rundei a XVIII-a s-a inregistrat la Radauti, intre echipa gazda si juniorii de la AS “Casuba & Galusca”.

Rezultatele etapei a XVIII-a:
Sporting Suceava – Rapid Suceava 0-4
Luceafarul Bucovina – Somuzul Preutesti 10-0
CSS Radauti – AS “Casuba & Galusca” 0-0
Viitorul Horodnic de Sus – CN “Nicu Gane” 2-4
Dorna Vatra Dornei – Unirea Boroaia 4-3
LPS Suceava si Foresta Malini au stat.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Luceafărul, victorie de 10"

  1. haide rapid cfr,suflatii in ceafa lps=istilor.

  2. Bine ca de la judet stiti sa puneti rezultate, unde se trezeste ciobanul si „mere” sa joace un fotbal. Campionatele de juniori A si B nu le mai cunoasteti, GazetaSV?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*