Luceafărul, locul 15 la 2004

Lucefarul Bucovina si Sporting au participat in weekend la etapa finala a turneului “Brasov Indoor Cup”, la competitia destinata grupelor de copii nascuti in anul 2004.

Grupa de la Luceafarul Bucovina, pregatita de Mihai Ciubotariu a ocupat si cel mai bun loc, al 15-lea din 36 de echipe inscrise la start la aceasta categorie. “Ros-albastrii” au terminat faza grupelor cu un bilant de doua victorii si o infrangere: 4-3 cu Dinamo Alb/Rosu si 2-0 cu AS Prejmer Brasov, respectiv 0-1 cu Kinder Sangeorgiu de Mures. In optimile de finala, pustii de la Luceafarul au dat peste grupa de la CFR Cluj, in fata careia au cedat cu 0-3. Au urmat apoi alte doua infrangeri cu Stars Braila (scor 0-1) si Unirea Dej (scor 0-1), dar si o victorie, in ultimul meci, pentru locurile 15-16, impotriva celor de la CSS Giurgiu (scor 3-0).

Luceafarul Bucovina (grupa 2004): Andrei Apavaloiei, Philipp Bivol, Daniel Corniciuc, Sebastian Dirtu (capitan), Eduard Duca, Stefan Ignat, Razvan Lazarovici, Alexandru Savin, Robert Spoiala, Vlad Taciuc, Narcis Eminovici si Matei Gavrilovici.

Grupa de la Sporting, pregatita de Bogdan Pantea, a ocupat locul 21 in ierarhia finala la categoria de varsta 2004. “Alb-verzii” au incheiat faza grupelor cu un bilant de o victorie, un egal si o infrangere: 3-0 cu FC Benta, 1-1 cu LPS Vaslui, respectiv 1-6 cu CSM Focsani. Ramasi in afara tabloului optimilor de finala, pustii lui Bogdan Pantea au bifat apoi doua victorii in meciurile pentru locurile 21-24, au invins mai exact echipele Sport Team (scor 5-1) si Corona Tampa White (scor 3-0).

Exit mobile version