LPS-ul a câştigat duelul judeţean

Organizatorii fazei zonale a Cupei Hagi – ediţia 2011 au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru competiţia care se va desfăşura peste două săptămâni pe stadionul Areni. Vineri a avut loc turneul pentru desemnarea reprezentantei judeţului Suceava la categoria juniorilor legitimaţi.

Şase echipe s-au luptat joi, pe terenul din Şcheia, pentru dreptul de a reprezenta Suceava la Cupa Hagi. Este vorba despre grupele de juniori, născuţi în 1999, de la Nicu Gane Fălticeni, Sport Style Buneşti, LPS Suceava, Sporting, Şcoala de Fotbal “Caşuba şi Găluscă” şi Bucovina Şcheia. În finala turneului, echipa LPS Suceava, pregatita de Aurel Constantin, a trecut de Bucovina Scheia, la loviturile de departajare, dupa ce la finalul timpului regulamentar scorul era 2-2. Conform coordonatorului competiţiei, Ciprian Anton, se va încerca totuşi reunirea într-o singură echipă a celor mai valoroşi jucători de la cele şase cluburi.

“Sperăm ca împreună cu toţi cei care sunt implicaţi în fenomen să facem o echipă reprezentativă a judeţului Suceava. Noi i-am urmărit pe cei mai talentaţi copii care au jucat astăzi şi vom încerca să îi aducem pe toţi împreună sub acelaşi nume pentru a putea face o figură frumoasă în această competiţie”, a mărturisit Ciprian Anton.

Grupa A:
ŞF “Caşuba şi Găluşcă” – LPS Suceava: 1-1
ŞF “Caşuba şi Găluşcă” – Sporting Suceava: 1-4
Sporting Suceava – LPS Suceava: 1-3

Grupa B:
Bucovina Şcheia – Sport Style: 5-1
Bucovina Şcheia – Nicu Gane Fălticeni: 10-0
Nicu Gane Fălticeni – Sport Style: 2-4

Finala:
LPS Suceava – Bucovina Şcheia: 2-2 (6-3 d.p.)

Cupa Hagi include două competiţii paralele destinate copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani. Una se adresează juniorilor legitimaţi şi este prezentă în calendarul Federaţiei Române de Fotbal sub numele de Campionatul Naţional de Juniori E, iar cealaltă reuneşte echipele de fotbal din şcolile generale. Stadionul Areni va găzdui, pentru al doilea an consecutiv, turneul pe zona Moldovei, programat în zilele de 16 şi 17 aprilie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS-ul a câştigat duelul judeţean"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*