LPS Suceava, vicecampioană națională la juniori II

lupte juniori II lps suceava

Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a câștigat titlul de vicecampioană națională la lupte greco-romane pentru juniori II. Sportivii pregătiți de Valerică Gherasim și Andrei Bolohan s-au clasat pe locul secund la turneul final desfășurat la Odorheiu Secuiesc.

Performerii delegației sucevene au fost George Mihai (46 kg), Marius Blându(58 kg), Alexandru Dosoftei(63 kg), Adrian Agache(68 kg) și Teodor Chira(100 kg), sportivi care și-au câștigat toate meciurile. Din lotul deplasat de antrenorii Valerică Gherasim și Andrei Bolohan în Harghita au mai făcut parte Andrei Zubaș(42 kg), Codrin Maxim(50 kg), Daniel Potoschi(54 kg), Andrei Huțanu(76 kg), Marian Ion(85 kg), Andrei Rusu(65 kg) și Daniel Mănălăchioaie(100 kg).

În finala competiției, LPS Suceava a terminat la egalitate disputa cu LPS Slatina, 22-22, oltenii fiind declarați învingători la tușaveraj.

„Vreau să felicit sportivii care au participat la această competiție și să le mulțumesc profesorilor și părinților care au grijă de ei. A fost un turneu foarte greu, cu o mare presiune pe umerii sportivilor noștri. Una peste alta, eu sunt mulțumit de acest rezultat, nu putem ieși în fiecare an campioni. Am ieșit anul trecut, anul acesta suntem pe locul al doilea, de nouă ani de zile ne aflăm printre cele mai bune echipe de juniori II din țară. Școala suceveană de lupte este recunoscută și apreciată la nivel național, iar aici mă refer și la colegii din Rădăuți”, a declarat Valerică Gherasim.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava, vicecampioană națională la juniori II"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*