LPS Suceava și Kinder Suceava luptă pe teren propriu pentru calificarea la turneul final de volei – speranțe

Campionatul Național la volei programează sâmbătă turneele semifinale la Categoria Speranțe. Printre echipele angrenate în această fază a competiției se numără și LPS Suceava (masculin) și Kinder Suceava (feminin).

Grupa de la LPS Suceava, pregătită de antrenorul Bogdan Macsim, se va bate, în Sala “Dumitru Bernicu” din Suceava, pentru cele două locuri calificabile la turneul final, cu CSM Ploiești și CSŞ Botoșani, urmând să conteze pe un lot de jucători din care fac parte: Alexandru Andrușcă, Ioan Verciuc, Luca Ghiuță, Marian Movileanu, Ilie Daniliuc, Valeriu Verciuc, Eduar Cudlici, Tudor Istrate, Vlad Pînzaru, Andrei Cojocar, Eduard Ananii și Matei Truscan.

Voleibalistele de la Kinder Suceava vor disputa turneul semifinal în sala Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă” din cartierul Obcini, acolo unde se vor lupta pentru singurul loc calificabil mai departe cu LPS Brăila și Power Volley Baia Mare.

Ionuț Beligan și Oana Pralea, antrenorii grupei Speranțe de la Kinder, mizează în acest sezon pe următoarele jucătoare: Maria Cimbru, Lorena Boiciuc, Antonia Dattola, Irina Pralea, Alexia Lăbonțu, Alecsia Dimofte, Elisa Lupchian, Daria Şiean, Ilinca Zaharia, Riana Bradu, Daria Rusu și Sofia Lescinschi.

Turneele finale ale Campionatului Național de volei – speranțe vor avea loc în perioada 7-11 iulie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *