LPS Suceava și ACS Juniorul Suceava, laureatele celui de-al doilea weekend

Cupa “Mos Craciun” si-a desemnat la sfarsitul saptamanii trecute ultimele trei laureate ale editiei a XI-a a competitiei. LPS Suceava si-a aparat cu succes trofeul la categoria 2007, dupa ce s-a impus sambata, in balonul de la USV, in mare finala disputata in fata celor de la CSS Botosani, cu scorul de 2-0. Podiumul a fost completat de Juniorul Suceava, dupa 3-1, in finala mica, cu AS Didi Junior Iasi. Andrei Itco, antrenorul grupei de 2007 de la LPS Suceava, a mizat pe: Claudiu David, Sebi Jescu, Victor Babascu, Sebi Burlacu, Luca Cazac, Augustin Gaina, Fabian Gaina, Luca Gavrilovici, Matei Manolache, Iustin Panciuc, Stefan Petraru, Stefan Recolciuc, Mihai Sava si Rares Stefanoaia.

Premii individuale:
Jucatorul turneului: Luis Hiji (CSS Botosani)
Cel mai tehnic jucator: Victor Babascu (LPS Suceava)
Cel mai bun portar: Claudiu David (LPS Suceava)
Golgheterul turneului: Stefan Petraru (LPS Suceava)

La categoria 2009, trofeul a ajuns tot la LPS Suceava. Grupa pregatita de Ovidiu Murariu a castigat turneul dupa ce s-a impus sambata, in finala disputata pe terenul Zamca, in fata celor de la Junior Botosani, cu scorul de 2-1. Artys Botosani a completat podiumul, dupa o finala mica, castigata la penaltyuri, in fata Juniorului Suceava.  Antrenorul Ovidiu Murariu a mizat pe urmatorii jucatori: Tudor Mardare, Stefan Pelcer, Vlad Murariu, Alessio Gaitan, Mihai Bolohan, Iustin Miron, Gabriel Coaja, Sebastian Boanda, Alexandru Darman, Stefan Nita, Patrick Dornean, Yanis Anton si Fabio Cucos.

Premii individuale:
Jucatorul turneului: Cosmin Irimia (Junior Botosani)
Cel mai bun portar: Iustin Miron (Juniorul Suceava)
Golgheterul turneului: Raul Gradinaru (Drips Botosani)

La categoria mezina, 2011, castig de cauza a avut gazdele de la Juniorul Suceava. Grupa de pitici pregatita de Bogdan Pantea si-a adjudecat trofeul, dupa ce s-a impus sambata, in finala disputata in sala LPS, in fata moldovenilor de la FC Buiucani, cu scorul de 1-0. Foresta Falticeni a completat podiumul dupa ce a castigat in finala mica, scor 3-0, in fata celor de la ACS Junior Campulung Moldovenesc. Bogdan Pantea a mizat pe urmatorul lot: Ianis Pascaru, Ianis Strilciuc, Matei Darea, David Negru, Alex Prisacariu, Petru Constantin, Olivian Pascanut, Iustin Isac, Ioan Pantea si Dionisie Toader.

Premii individuale:
Jucatorul turneului: David Negru (Juniorul Suceava)
Cel mai bun portar:  Octavian Ghiaur (FC Buiucani)
Golgheterul turneului: Alex Amanaloaie (Foresta Falticeni)

In ultimul weekend al Cupei “Mos Craciun” a avut loc si Trofeul Sperantelor, competitie care avea sa fie castigata de LPS Suceava, cu grupa pregatita de Ciprian Anton. Cele trei trofee puse la bataie in primul weekend al competitiei au fost castigate de FC Buiucani (2006), Juniorul Suceava (2008) si Luceafarul Bucovina (2010). Organizata de clubul Juniorul Suceava, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava si Federatia Romana de Fotbal, editia a XI-a Cupei “Mos Craciun” s-a adresat copiilor intre 6 si 11 ani si a adunat in ultimele doua saptamanani in municipiul Suceava peste 1.000 de participanti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava și ACS Juniorul Suceava, laureatele celui de-al doilea weekend"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*