LPS Suceava și-a consolidat prima poziție în Campionatul Național U17

LPS Suceava și-a consolidat prima poziție în Campionatul Național U17, după ce a câștigat sâmbătă, pe teren propriu, în fața celor de la LPS Iași, cu scorul de 6-1.

Echipa antrenată de Andrei Ițco și-a asigurat a șasea victorie consecutivă prin golurile marcate de Sebastian Burlacu (3), Albert Bodnariuc (2) și Ştefan Petraru.

Într-un alt meci, grupa U17 de la Juniorul Suceava, condusă de Laurențiu Berezoschi, s-a impus pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la CSM Pașcani, cu scorul de 5-1, prin golurile înscrise de Bogdan Chiriac, Alex Chirilă, Matteo Ciciu, Andrei Magazin și Tudor Pachițaru.

Clasament U17: 1. LPS Suceava 18p, 2. Ceahlăul Piatra Neamț 15p… 8. Juniorul Suceava 6p…

Juniorul Suceava a câștigat și duelul cu CSM Pașcani din Campionatul Național U19, întrecere în care grupa lui Laurențiu Berezoschi s-a impus, cu scorul de 3-1, prin reușitele semnate de Ruben Ceaușilă (2) și Ricardo Bostean.

În schimb, LPS Suceava U19 a pierdut în fața liderului LPS Iași, cu 0-4.

Clasament U19: 1. LPS Iași 16p… 5. LPS Suceava 9p, 12. Juniorul Suceava 3p.

În Liga Elitelor U14, grupa de la LPS Suceava, pregătită de Ovidiu Bosancu, a trecut de Colțea Brașov, cu scorul de 5-0, prin golurile marcate de Eduard Botezatu (4) și Darius Gemeniuc.

În aceiași competiție, Juniorul Suceava a pierdut pe terenul celor de la Politehnica Iași, cu 2-4.

Clasament U14: 1. FC Bacău 15p… 4. LPS Suceava 12p… 9. Juniorul Suceava 3p…

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *