LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal

LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului National de juniori E. Grupa pregatita de Andrei Itco a ajuns intre cele mai bune opt formatii din tara la aceasta categorie de varsta, dupa ce a ocupat primul loc la turneul zonal organizat la sfarsitul saptamanii trecute la Piatra Neamt. Campioana judetului Suceava a castigat competitia de sub Pietricica, dupa ce s-a impus in finala, cu scorul de 1-0, in fata celor de la Sport Club Bacau.

Rezultatele echipei sucevene la turneul zonal:

Grupe:
LPS Suceava – AS Magic Iasi: 2-1
Au marcat: Morosan si Avacaritei.

LPS Suceava – LPS Piatra Neamt: 0-5

Semifinale:
LPS Suceava – SC Comstar Vaslui: 2-1
Au marcat: Manolache si Nutescu.

Finala:
LPS Suceava – SC Bacau: 1-0
A marcat: Avacaritei.

Ii felicit pe acesti copii minunati pentru felul in care au abordat turneul zonal, pentru efortul si daruirea de care au dat dovada. Au prestat un loc foarte bun in fata unor echipe valoroase si nu pot sa nu subliniez mobilizarea pe care au avut-o dupa infrangerea cu LPS Piatra Neamt. Multumim si numeroasei galerii care a fost alaturi de noi pe parcursul acestui turneu”, a declarat antrenorul Andrei Itco.

LPS Suceava a mizat la Neamt pe urmatorul lot: Sebi Cont, Gabi Codreanu, Ronyn Molorciuc, Iulian Recolciuc, Ionut Nutescu, Roberto Cervenciuc, Andy Morosan, Robert Cucos, Alex Bosâncean, Ianis Smocot, Rares Ionita, Fabian Aursulesei, Horia Avacaritei, Matei Manolache si Matei Cuciureanu.

Pe langa LPS Suceava, in penultima faza a Campionatului National s-au mai calificat formatiile Prosport Focsani, CSU Craiova, CS Electrica Timisoara, Luceafarul Cluj si Viitorul Constanta, plus alte doua echipe care vor fi desemnate la sfarsitul acestei saptamani. Cele doua turnee semifinale vor avea loc intre 2 si 5 iunie, la Cluj-Napoca si Bucuresti, echipele clasate pe primul loc urmând sa joace finala nationala, pe 9 iunie, la Mogosoaia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*