LPS Suceava s-a calificat la turneul final

LPS Suceava s-a calificat la turneul final al Memorialului “Gheorghe Ola”, competiție rezervată grupelor de copii născuți în anul 2006. Formația antrenată de Andrei Ițco a ajuns între cele mai bune opt echipe din țară la această categorie de vârstă după ce a câștigat turneul zonal desfășurat zilele trecute în sala LPS din Suceava.

Sucevenii au început turneul cu o victorie la limită, obținută marți, în fața celor de la ACS Ceahlăul Piatra Neamț, scor 3-2, grație golurilor marcate de Fabian Aursulesei (2) și Horia Avăcăriței. Miercuri, în cel de-al doilea meci din faza grupelor, puștii pregătiți de Andrei Ițco au învins pe LPS Botoșani, cu scorul de 5-2, prin reușitele semnate de Luca Gavrilovici (4) și Codrin Nica. Formația suceveană a revenit pe teren miercuri după-amiază, pentru finala turneului zonal, câștigată în fața grupării Atletico Vaslui, cu 1-0, prin golul lui Fabian Aursulesei.

LPS Suceava a câștigat și unul dintre premiile speciale prin Luca Gavrilovici, care a luat titlul de golgheter al turneului, cu patru reușite.

Faza finală la “Gheorghe Ola” va avea loc între 16 și 18 decembrie.

Grupa de 2006 de la LPS Suceava este formată din următorii jucători: Matei Cuciureanu, Robert Danilă, Matei Manolache, Rareș Ioniță, Horia Avăcăriței, Fabian Aursulesei, Luca Gavrilovici, Codrin Nica, Sebastian Solomon, Luca Dănilă, Teodor Cucolaș, Mario Bai și Sebastian Polon.

Săptămâna viitoare este zonalul la “Gheorghe Ene”

Marți și miercurea viitoare, Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava va găzdui și turneul zonal al Trofeului “Gheorghe Ene”, competiție care va reuni la start formațiile LPS Suceava, CSȘ Botoșani, FC Ceahlăul Piatra Neamț, CSMS Iași, FC Bacău și Aletico Vaslui.

Sucevenii vor juca în Grupa A după cum urmează:

Marți, 8 decembrie:
ora 09.00: LPS Suceava – FC Ceahlăul Piatra Neamț
ora 16.00: LPS Suceava – CSȘ Botoșani

Antrenată tot de Andrei Ițco, grupa de juniori G de la LPS Suceava s-a calificat la turneul zonal al Trofeului “Gheorghe Ola” cu patru victorii din patru meciuri: 12-0 cu LPS II Suceava, 3-1 cu Juniorul Suceava, 6-0 cu Luceafărul Bucovina și 11-0 cu Iomy Vatra Dornei. Grupa de 2007 de la LPS Suceava este alcătuită din următorii jucători: Claudiu David, Matei Manolache, Fabian Găină, Sebastian Burlacu, Luca Gavrilovici, Ștefan Recolciuc, Augustin Găină, David Chidovăț, Iustin Panciuc și Luca Cazac.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *