LPS Suceava s-a calificat la turneul final – speranțe

LPS Suceava s-a calificat pentru al doilea an consecutiv la turneul final al Campionatului National de volei masculin – sperante din postura de ocupanta a primului loc la turneul semifinal II desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in sala Unirea.

Echipa antrenata de Bogdan Macsim a castigat in minimum de seturi toate cele trei meciuri disputate: 3-0 cu Arcada Galati, 3-0 cu CSS Tulcea si 3-0 cu LPS Piatra Neamt.

Cu aceasta ocazie, antrenorul Bogdan Macsim a tinut sa multumeasca conducerii Liceului cu Program Sportiv din Suceava si sponsorilor Acerbis Sport Romania si Imperial Slots Games Suceava.

LPS Suceava mizeaza în actualul sezon pe urmatorul lot de jucatori: Ioan Verciuc, Alexandru Andrusca, Luca Ghiuta, Marian Movileanu, Valeriu Verciuc, Andrei Cojocar, Matei Truscan, Emanuel Cocîrla, Adelin Gaina, Eduard Ananii, Andrei Andrusca, Stefan Nita si Andrei Nemtoi.

Turneul final va avea loc in perioada 11-15 mai si va reuni la start cele mai bune opt echipe din tara la categoria sperante, este vorba de CSS Zalau, CTF Mihai I Bucuresti, CSM Bucuresti, Arcada Galati, CSS “Avram Iancu” Stei, Academia de Volei “Marius Lazar” Zalau, CSS Caransebes si LPS Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *