LPS Suceava s-a calificat la turneul final

LPS Suceava s-a calificat la turneul final din cadrul Campionatului National de handbal masculin pentru juniori II. Echipa antrenata de Razvan Bernicu si Petru Branduse a ajuns intre cele mai bune 8 formatii din tara la aceasta categorie de varsta din postura de ocupanta a locului secund in Grupa D a turneului semifinal II, ale carui meciuri s-au disputat la Odorhei. Formatia suceveana a inregistrat doua victorii si o infrangere in Harghita: 34-28 cu Farul Constanta, 39-20 cu CSS Craiova, respectiv 23-29 cu Potaissa Turda.

Vreau sa-i felicit pe toti baietii pentru ca au facut un turneu bun. Chiar daca am pierdut, am avut multe momente bune si in jocul cu Turda. Pe final, coordonatorul nostru a primit cartonasul rosu si acolo s-a rupt echilibrul. Importanta este insa calificarea. Ne-am depasit deja obiectivul ajungand in primele 8 echipe din tara. Turneul final este un bonus pentru noi. Echipa are potential, asa ca ne dorim o clasare cat mai sus”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu.

Razvan Bernicu si Petru Branduse au mizat la turneul semifinal de la Odorhei pe urmatorul lot de jucatori: Cosmin Moglan, Antonio Pintilei, Ciprian Antoneac, Emanuel Muntean, Bogdan Cozorici, Ovidiu Cozorici, Ioan Muntean, Robert Alupoaie, Claudiu Lazurca, Lucian Rusu, Vlad Niculica, Florin Mihaescu, Ionut Logofatu, Alexandru Pastru si Ciprian Pascariu.

Pe langa LPS Suceava, in ultima faza a Campionatului National, programata intre 15 si 19 iunie, au mai ajuns formatiile: Potaissa Turda, CSM Bucuresti, LPS Buzau, Stiinta Bacau, LPS Piatra Neamt, Minaur Baia Mare si CSS Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "LPS Suceava s-a calificat la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*